Troels K. Gjerrild er med i Advisory Boardet for Women on Board.

10.03.21 Advisory board Women on Board

Troels K. Gjerrild

Troels har drevet executive search virksomhed i 25 år og har hjulpet de største danske og internationale virksomheder med at finde de rette folk til direktionsgangen og bestyrelseslokalet. Troels har været en drivende kraft bag udviklingen af både Odgers Berndtson Denmark og Pointer Search A /S.

Udover sit lokale virke, deltager han i den globale udvikling af Odgers Berndtson Group, der er repræsenteret med 60 kontorer worldwide.
Før sin tid i executive search bestred Troels ledende stillinger i S. Dyrup & Co. A/S, Monberg & Thorsen A/S og Dansk Supermarked A/S. Tidligere arbejdede han som management konsulent i PA Consulting Group og T. Bak Jensen A/S og før dette var han tjenestegørende i Forsvaret som officer af a-linjen og ingeniør officer.

Hvad brænder du for i dit arbejdsliv?
Ledelse af mennesker er min passion og gennem mit arbejde får jeg lov til at påvirke ledelsen af Danmarks allerstørste virksomheder og dermed mange tusinde mennesker. En opgave jeg er ydmyg overfor og samtidig stolt af.

Hvorfor har du sagt ja til at sidde i Women on Board's Advisory Board?
Bestyrelser bør ligesom direktioner afspejle samme diversitet, som findes blandt deres medarbejdere og kunder. Diversitet handler naturligvis om mere end køn, men det er et naturligt sted at starte arbejdet.

Hvad vil du lægge vægt på, når du læser ansøgningerne til Women on Board?
Langt de fleste bestyrelseskandidater findes på direktionsniveau, så jeg vil lægge vægt på den holistiske virksomhedsanskuelse, som følger med arbejdserfaring fra dette niveau. Derudover er det et spørgsmål om at matche den enkelte kandidat med den specifikke bestyrelsespost både i forhold til kemi og teamsammensætning, samt i forhold til branche, virksomhedsstørrelse, kompleksitetsgrad i den organisatoriske sammensætning og lignende relevante parametre.

Karoline Ry
Skrevet af:

Karoline Ry

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter