Marion Hannerup er med i Advisory Boardet for Women on Board.

10.03.21 Advisory board Women on Board

Marion Hannerup

Marion er betroet rådgiver og coach for danske og internationale ledere med særlig fokus på forretningsudvikling og kommunikationsstrategi og har egen virksomhed.

Marion kommer med 25 års erfaring fra toplederposter, herunder otte år som administrerende direktør for en svenskejet medievirksomhed med Profit & Loss ansvar over for en international bestyrelse. I 2020 var Marion gennem sin rolle som medlem af DI’s direktion blandt initiativtagerne til at genoplive Women On Board. Marion gennemførte i 2017 Board Leadership Masterclass under CBS’ Board Leadership Education.

Hvad brænder du for i dit arbejdsliv?
At udvikle. At udfordre status quo. At forny og forbedre det, som jeg kommer i berøring med. Uanset om det gælder mennesker, virksomheder eller organisationer, leder jeg altid efter balancen mellem, hvad der er godt for den enkelte, og hvad der er godt for Danmark og verden.

Hvorfor har du sagt ja til at sidde i Women on Board's Advisory Board?
Fordi virksomhederne, som Danmark lever af, skal have adgang til så mange talenter og så mangfoldig en talentmasse som muligt til deres bestyrelser. Og lige nu har de ikke øje for, hvor mange kvindelige talenter der faktisk er derude. Det kan vi vise dem med WOB.

Hvad vil du lægge vægt på, når du læser ansøgningerne til Women on Board?
Jeg vil lægge vægt på ledelseserfaring – gerne fra øverste trin, en sund økonomisk forståelse, samfundsforståelse og et internationalt udsyn. Men vi skylder hinanden altid at have et øje åbent for de lidt alternative profiler.

Karoline Ry
Skrevet af:

Karoline Ry

Relateret indhold

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter