NetStat - Online statistikværktøj

I NetStat kan du se, hvordan din virksomhed aflønner medarbejderne i forhold til andre. Du kan også sammenligne  fraværs- og ulykkesstatistik med tilsvarende medarbejdergrupper.

Artikel opdateret den 24.03.23

For medlemmer

Du skal være logget ind for at få adgang til Netstat

Det er kun medlemmer af Dansk Industri, som har adgang til Netstat. Hvis du er Adm. direktør eller har betroet adgang, kan du også se virksomhedens egne tal.

Log ind Opret bruger

Du har adgang til NetStat, hvis din virksomhed er medlem af DI og du har en brugerprofil til di.dk med adgang til de medlemsekslusive sider. 

I NetStat kan du som betroet medarbejder få adgang til at se virksomhedens egne løn-, fravær- eller arbejdsulykkestal herunder kønsopdelt lønstatistik. Adgangen til virksomhedens egne tal er strengt personlig, og du skal have et tilsagn fra virksomhedens øverste ledelse for at blive oprettet som bruger. Du kan få adgang ved at udfylde tilmeldningsblanketten herunder

Bemærk, at du som ansat på en medlemsvirksomhed kun må bruge den information, du finder i NetStat, til virksomhedens eget brug og ikke til dit personlige brug.

Om online værktøjet NetStat

NetStat er et online værktøj, hvor du finder du detaljeret statistik om løn, fravær og arbejdsulykker på det private arbejdsmarked. Det er muligt at skræddersy en statistik efter dine behov med opdeling på bl.a. arbejdsfunktion, geografi, branche eller erhvervserfaring.

NetStat indeholder oplysninger for omtrent halvdelen af alle privatansatte i Danmark. Datagrundlaget er virksomhedernes årlige indberetninger til Dansk Arbejdsgiverforening.

Sådan bruger du NetStat

NetStat kan bruges til benchmarke virksomhedens arbejdsulykker, løn- eller fraværsniveau. Du kan også bruge NetStat til at finde lønniveauet, når du skal ansætte en ny medarbejder. Overordnet kan du bruge NetStat på to måder:

  • Skræddersy din egen statistik efter behov
  • Vælg en prædefineret statistik eller søgning

Statistikken kan skræddersys efter behov, og det er muligt at vælge specifikke brancher, arbejdsfunktioner, geografiske områder, uddannelser mv. hver for sig eller kombineret. Du vælger selv, om du vil bore dig ned i en specifik gruppe eller se det store billede. Med NetStat kan du begge dele. Bemærk, at du ikke finder lønudviklingen i NetStat. Se i stedet vores publikation ”Nyt om løn”.

Du kan altid vælge at få din statistik vist i et regneark eller i en printvenlig pdf-udgave.

Det er muligt at udarbejde din egen søgning eller statistik eller du kan vælge en af DI’s anbefalede søgninger.

Du kan hente vejledning til at hente anbefalede søgninger her.

Adgang til "mine tal"

Åbningstider:

Mandag-torsdag kl. 8-17
Fredag kl. 8-16

Ring til os:

Du kan kontakte Lønstatistik på telefon 3377 1090, hvis du har spørgsmål om løn- og fraværsstatistik, statistik over arbejdsulykker eller jobskifte, eller hvis du har brug for rådgivning i brugen af Netstat.

Vi kan ligeledes kontaktes, hvis du har spørgsmål til personaleomkostninger, indberetning til statistik samt rådgivning om lokale lønreguleringer.

Relateret indhold