Netstat

NetStat er et online værktøj, hvor du finder du detaljeret statistik om løn, fravær og arbejdsulykker på det private arbejdsmarked. Du kan skræddersy en statistik efter dine behov med opdeling på bl.a. arbejdsfunktion, geografi, branche eller erhvervserfaring. NetStat indeholder oplysninger for omtrent halvdelen af alle privatansatte i Danmark. Datagrundlaget er virksomhedernes årlige indberetninger til Dansk Arbejdsgiverforening.

Hvem kan få adgang til Netstat?

Du har adgang til NetStat, hvis din virksomhed er medlem af DI, og du har en brugerprofil til di.dk med adgang til de medlemsekslusive sider. Bemærk, at du som ansat på en medlemsvirksomhed kun må bruge den information, du finder i NetStat, til virksomhedens eget brug og ikke til dit personlige brug.

For medlemmer

Du skal være logget ind for at få adgang til Netstat

Det er kun medlemmer af Dansk Industri, som har adgang til Netstat. Hvis du er Adm. direktør eller har betroet adgang, kan du også se virksomhedens egne tal.

Log ind Opret bruger

I NetStat kan du som betroet medarbejder få adgang til at se virksomhedens egne løn-, fravær- eller arbejdsulykkestal herunder kønsopdelt lønstatistik. Adgangen til virksomhedens egne tal er strengt personlig, og du skal have et tilsagn fra virksomhedens øverste ledelse for at blive oprettet som bruger. Du kan få adgang ved at anmode om adgang via knappen nedenfor.

Åbningstider:

Mandag-torsdag kl. 8-17
Fredag kl. 8-16

Ring til os:

Du kan kontakte Lønstatistik på telefon 3377 1090, hvis du har spørgsmål om løn- og fraværsstatistik, statistik over arbejdsulykker eller jobskifte, eller hvis du har brug for rådgivning i brugen af Netstat.

Vi kan ligeledes kontaktes, hvis du har spørgsmål til personaleomkostninger, indberetning til statistik samt rådgivning om lokale lønreguleringer.