12.03.19 Vi rådgiver dig Nyheder

Nye listepriser for sikkerhedssko

Justering af listepriser pr. 1. marts 2019 jf. Industriens Overenskomst.

I Industriens Overenskomst (bilag 7) er der indgået en aftale med CO-industri om listepriser for sikkerhedssko/værnefodtøj.

Priserne reguleres årligt pr. 1. marts og er inklusive moms.

Listepris I (Træsko): kr. 518,-
Sikkerheds-/værnetræsko opfylder kravene til beskyttelse af fødderne på den traditionelle industrivirksomhed. Det indebærer arbejde på plant gulv uden usikker fodstøtte.

Listepris II (Sko): kr. 822,-
Sikkerheds-/værnesko anvendes ved arbejde, der kræver beskyttelse af fødderne, og når det er påkrævet, at fodtøjet sidder ordentligt fast på foden. Det er typisk ved stilladsarbejde, på lastvognsværksteder eller ved arbejde i skiftende niveauer.

Listepris III (Støvler): kr. 963,-
Denne type støvler anvendes ved arbejde, som kræver beskyttelse af fødderne og samtidig ankelstøtte. Typisk i forbindelse med arbejde, hvor undergrunden eller færdselsvejene er ujævne og med stor risiko for at vride om på foden.

Hvornår skal sikkerheds-/værnefodtøj udskiftes?

Værnefodtøj udskiftes efter behov. Typisk når fodtøjet er nedslidt eller ikke længere yder den tilstrækkelige beskyttelse. Udskiftning sker altid efter aftale med arbejdsgiveren.

Du kan læse mere om sikkerheds-/værnefodtøj på specialsiden (der er pt. ikke link, da vores hjemmeside er under omstrukturering).

Merete Dengsøe

Merete Dengsøe

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4648
  • Mobil +45 2320 8715
  • E-mail mgsd@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.