Foto: Arbejdstilsynet
30.11.20 Vi rådgiver dig Nyheder

Webinar om kemisk arbejdsmiljø

Fra november 2020 gennemfører Arbejdstilsynet brancherettet tilsyn på virksomheder i metal- og maskinindustrien med særlig fokus mod kemi og ergonomi.

Arbejdstilsynet vil, helt som normalt, vurdere om virksomheden bredt lever op til arbejdsmiljøreglerne, dog vil der være ekstra fokus på det kemiske- og ergonomiske arbejdsmiljø.

Specielt vedrørende det kemiske arbejdsmiljø har flere virksomheder bedt om hjælp til at få en bedre forståelse af, hvad der forventes af dem her.

Det kan du høre mere om på et webinar fredag den 11. december 2020 kl. 10.00 – 11.00, hvor tilsynsførende Flemming Hovgaard Jørgensen fra Arbejdstilsynet vil fortælle om, hvad Arbejdstilsynet har fokus på, når de kommer på tilsynsbesøg.

Bagefter vil Bent Horn fra DI, give nogle gode eksempler på løsninger, så vi samlet skaber en bedre forståelse for, hvad virksomhederne kan/skal gøre for at være mest muligt forberedt.

For en god ordens skyld er de virksomheder, der er udtaget til tilsyn, som hovedregel varslet mindst én måned inden tilsynsbesøget, men de får dog ikke at vide, hvilken dato Arbejdstilsynet kommer. Besøgene er således uanmeldte.

Vil du deltage?

Tilmeld dig her
Niels Christian Nielsen

Niels Christian Nielsen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3399
  • Mobil +45 2128 8555
  • E-mail nicn@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.