Der er åbnet for indstillinger til Arbejdsmiljøprisen 2022

Arbejdsmiljørådet
22.11.21 Vi rådgiver dig Nyheder

Arbejdsmiljøprisen 2022

Har I arbejdet ekstraordinært med arbejdsmiljøet? Så er det nu, at I kan indstille virksomheden til Arbejdsmiljøprisen 2022. Der er åbent for indstilling indtil 1. februar 2022.

Har I ydet en særlig indsats for at forbedre arbejdsmiljøet på jeres arbejdsplads?

Lad andre få muligheden for at blive inspireret af jeres gode arbejde og indstil virksomheden til Arbejdsmiljøprisen 2022.

Arbejdsmiljøindsatser rettes mod særlige udfordringer i forskellige brancher, og derfor uddeles prisen i fire kategorier:

  • Muskel- og skeletbesvær
  • Arbejdsulykker
  • Psykisk arbejdsmiljø
  • Kemi og vådt arbejde (ny kategori)

Formand for Arbejdsmiljørådet Cristina Lage opfordrer alle arbejdspladser, der har samarbejdet om at skabe et bedre arbejdsmiljø, til at indstille virksomheden til prisen.

”Mange arbejdspladser yder en mærkbar indsats for at skabe sunde og sikre rammer i arbejdsmiljøet. Det er disse succesfulde indsatser og det gode samarbejde om arbejdsmiljøet, som Arbejdsmiljøprisen 2022 gerne vil have frem i lyset,” siger Cristina Lage.

”Med den nye kategori i Kemi og vådt arbejde ønsker Arbejdsmiljørådet at fremhæve positive forandringer på arbejdspladser, der for eksempel mindsker medarbejdernes udsættelse for kemi eller sørger for alternativer til hyppig håndvask. Vi vil hædre de initiativer, som gør en positiv forskel, og jeg ser frem til at modtage indstillingerne,” siger formanden.

Der er deadline for at indstille arbejdspladser til Arbejdsmiljøprisen 2022 den 1. februar 2022.

Læs mere her: Arbejdsmiljøprisen 2022

Hvis I har spørgsmål,  er I velkomne til at kontakte DI Arbejdsmiljø

Merete Dengsøe
Skrevet af:

Merete Dengsøe

Anders Just Pedersen

Anders Just Pedersen

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3686
  • Mobil +45 2949 4549
  • E-mail ajp@di.dk
Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter