Virksomheder kan søge om et tilskud på 10.000 kr. til at starte samtalen om trivslen på arbejdspladsen.

Foto: Velliv Foreningen
08.05.23 Vi rådgiver dig Nyheder

Søg om 10.000 kr. til at starte trivselssamtalen

Virksomheder kan søge om et tilskud på 10.000 kr. til at starte samtalen om trivslen på arbejdspladsen.

Deler du, hvordan du virkelig har det? Med dine kollega eller chef? Synes du egentlig, det er fedt at være presset hele tiden, bruge mange timer alene på landevejen, eller at det er en fed debat, når du aldrig kan få et ord indført? 

Alle arbejdspladser kan ansøge om 10.000 kr. til at afholde Danmarks Mentale Sundhedsdag i jeres virksomhed. Det kan f.eks. være et foredrag, en workshop eller en teambuilding-aktivitet, der starter samtalen om trivslen.

-Vi håber, at rigtig mange arbejdspladser har lyst til at være med, og Danmarks Mentale Sundhedsdag kan være en anledning til at sætte gang i samtalen om den mentale sundhed, siger Lars Bo Pedersen, programchef hos Velliv Foreningen.

Et tema der passer til arbejdspladsen

Temaet for dagen kan være stress, tonen, alenearbejde eller noget helt fjerde. En lang række konsulenter har allerede meldt, at de står klar til at hjælpe arbejdspladserne med at afholde foredrag, workshops eller teambuilding-øvelser på dagen.

Det er femte gang, Velliv Foreningen inviterer arbejdspladserne til at fejre Danmarks Mentale Sundhedsdag. Sidste år deltog mere end 1.000 arbejdspladser i tiltaget.

Ansøgningsfristen er den 2. juni 2023, og alle får svar senest 1. juli. Alle opfordres til at søge – også selvom man tidligere har deltaget.

Thomas Fløcke

Thomas Fløcke

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3771
  • Mobil +45 5213 2405
  • E-mail thfl@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.