Nye listepriser for sikkerhedssko er nu klar.

Foto: GettyImages
28.02.24 Vi rådgiver dig Nyheder

Listepriser for sikkerhedssko pr. 1. marts 2024

Nye listepriser for sikkerhedssko er nu klar. Priserne for værnefodtøj reguleres pr. 1. marts 2024 jf. Industriens Overenskomst.

Listepris I (Træsko): kr. 536,-  
Sikkerheds-/værnetræsko opfylder kravene til beskyttelse af fødderne på den traditionelle industrivirksomhed. Det indebærer arbejde på plant gulv uden usikker fodstøtte. 

Listepris II (Sko): kr. 850,- 
Sikkerheds-/værnesko anvendes ved arbejde, der kræver beskyttelse af fødderne, og når det er påkrævet, at fodtøjet sidder ordentligt fast på foden. Det er typisk ved stilladsarbejde, på lastvognsværksteder eller ved arbejde i skiftende niveauer. 

Listepris III (Støvler): kr. 996,- 
Denne type støvler anvendes ved arbejde, som kræver beskyttelse af fødderne og samtidig ankelstøtte. Typisk i forbindelse med arbejde, hvor undergrunden eller færdselsvejene er ujævne og med stor risiko for at vride om på foden. 

Listepriser fastsættes i henhold til Industriens Overenskomst (bilag 7). Priserne reguleres årligt og er inklusive moms. 

Hvornår skal sikkerheds-/værnefodtøj udskiftes? 

Værnefodtøj udskiftes efter behov. Typisk når fodtøjet er nedslidt eller ikke længere yder den tilstrækkelige beskyttelse. Udskiftning sker altid efter aftale med arbejdsgiveren. 

Thomas Fløcke

Thomas Fløcke

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3771
  • Mobil +45 5213 2405
  • E-mail thfl@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.