02.12.20 Vi rådgiver dig Nyheder

Hvad lærte vi om ledelse i 2020? Få svaret på LEDER:BOX

Ingen af os havde forestillet os, at 2020 skulle blive, som det blev. Deltag på LEDER:BOX og få indsigt i, hvad vi lærte om ledelse og HR i 2020, samt hvad vi med fordel kan tage med videre - også når ’Corona-støvet’ har lagt sig.

I 2020 har Coronakrisen ændret vores forståelse af, hvordan vi arbejder, og hvordan vi organiserer os bedst. Mange af os troede måske i foråret, at vi hurtigt ville være tilbage i en virkelighed, der lignede den, vi kendte fra tidligere. Men vi er stadig udfordret af Corona. Vi må hele tiden kigge frem og navigere efter bedste evne i relativt ukendt farvand.

LEDER:BOX får du resultaterne af den nyeste viden om ledelse, som vi har set det udfoldet i 2020, krydret med erfaringer fra krisens ”ups and downs” ledelsesmæssigt samt et indblik i HR’s muligheder for at gribe muligheden og styrke både organisationen og ledelsen i virksomhederne.

Vi kan faktisk meget mere, end vi går og tror. Både individuelt og samlet. Virksomhedsleder

Ledelsesmæssige udfordringer og muligheder
Du får indsigt i de udfordringer og muligheder, som ledere har stået og står over for under Coronakrisen. Udfordringerne har typisk været det umiddelbare, men allerede kort inde i krisen oplevede mange ledere og medarbejdere, at der opstod nye muligheder. På arbejdspladserne oplevede man i første omgang de mange udfordringer. Siden har det også vist sig at have kvaliteter, som man ikke havde øjne for før Coronakrisen.

Et centralt element på årets sidste LEDER:BOX er derfor, hvad vi tager med af læring fra Coronakrisen: Hvad har vi lært om virtuel ledelse? Hvilke typer arbejdsorganiseringer har krisen vist er brugbare i fremtiden? Hvilke nye overvejelser har ledere gjort sig om ledelse og samarbejde? Hvor kan HR bidrage?

Kom og hør forskerne bag den nye viden dele ud af deres store indsigt på området. Mød Lektor Steen E. Navrbjerg fra FAOS, Københavns Universitet og professor Dana Minbaeva, Department of Strategy and Innovation.

Det nævnte projekt udføres i et samarbejde mellem FAOS og CBS og ledes af lektor Steen E. Navrbjerg, FAOS, Københavns Universitet, og professor Dana Minbaeva, Department of Strategy and Innovation, Copenhagen Business School. Projektet er finansieret af Innovationsfondens COVID-19 særbevilling.

Danielle Bjerre Lyndgaard
Skrevet af:

Danielle Bjerre Lyndgaard

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.