Kom til Danmarks HR-konference 2021 i Industriens Hus d. 15. november 2021  eller i Horsens d. 16. november 2021.

24.08.21 Vi rådgiver dig Nyheder

DI inviterer til Danmarks HR-konference 2021

Hvad lærte vi om ledelse og HR under corona? Og hvordan sikrer vi motivation og engagement blandt medarbejdere i en ny og hybrid hverdag? Få svaret på Danmarks HR-konference 2021.

Verden gennemgår store forandringer og det har konsekvenser for både medarbejdere og ledere på arbejdspladsen. Men hvordan sikrer vi engagement blandt medarbejderne i en ny, hybrid verden?

DI og Ennova inviterer endnu en gang til HR-konference, denne gang under overskriften: ”Ledelse og engagement i en foranderlig verden”.
På konferencen vil du kunne høre oplæg fra eksperter og HR-ledere, ligesom der vil være plads til at netværke med ledere og HR-professionelle fra danske virksomheder.  

Hybridarbejde, forandringer og motivation

På konferencen går vi i dybden med de vigtigste erfaringer fra undersøgelser såvel som virksomhedernes praksis. Vi kommer ind på spørgsmål som: Hvad har krisen lært os om det at bedrive HR-ledelse? Hvilken ny viden er opstået i kølvandet på COVID-19, som vi kan blive klogere af, og hvordan skaber man ægte inklusion og engagement på arbejdspladsen? 

Du vil også få mulighed for at høre oplæg fra forfatter Christian Ørsted, Lene Klejs Stuhr fra Agilent Technologies og Stine Würtz Jepsen fra Terma. Ennova vil desuden komme ind på, hvordan HR kan understøtte medarbejdernes behov og engagement i en ny, foranderlig hverdag.

Deltag i København eller Horsens

Konferencen afholdes d. 15. november i Industriens Hus og d. 16. november i Horsens.

 

Tilmelding

Vil du gerne vide mere?

Læs mere om Danmarks HR-konference 2021, se det fulde program og tilmeld dig her. 

Danmarks HR-konference 2021

Tatiana Schwartz
Skrevet af:

Tatiana Schwartz

Jens Halmø

Jens Halmø

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3882
  • Mobil +45 4196 3024
  • E-mail jeha@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.