19.06.24 Vi rådgiver dig Nyheder

Ny hjemmeside samler overblik over DI’s uddannelser, kurser og netværk for ledere

DI Ledelsesudvikling har lanceret en ny hjemmeside, der giver et samlet overblik over DI's uddannelser, kurser og netværksmuligheder for ledere, ligesom det er muligt at dykke ned i aktuelle ledelsestemaer. Uanset om man søger uddannelse, inspiration eller netværk, kan man finde relevante informationer på hjemmesiden.

Oversigt over lederuddannelser og kurser

Hjemmesiden tilbyder et struktureret og overskueligt overblik over DI's forskellige lederuddannelser og kurser. Her kan ledere finde både korte kurser og længerevarende uddannelsesforløb, der er designet til at styrke deres ledelseskompetencer. Dette gør det nemt for ledere på alle niveauer at finde relevante uddannelsestilbud, der kan hjælpe dem med at opdatere og udvide deres færdigheder. DI Ledelse har fokus på at "uddanne fremtidens ledere" ved at tilbyde uddannelser, der er tilpasset de krav og udfordringer, som moderne ledere står overfor.

Aktuelle ledelsestemaer

Platformen præsenterer også en række aktuelle ledelsestemaer, som er centrale for moderne ledelse. Emner som lederes mentale trivsel, generationsledelse og distanceledelse er alle repræsenteret og giver ledere mulighed for at holde sig ajour med de nyeste trends og best practices inden for ledelse, hvilket er essentielt i en konstant foranderlig verden.

Netværksmuligheder

DI Ledelse anerkender vigtigheden af at kunne sparre og netværke med andre ledere. Derfor tilbyder hjemmesiden nem adgang til forskellige netværksgrupper, som giver mulighed for erfaringsudveksling og diskussion af udfordringer og løsninger med ligesindede. Disse netværk er en værdifuld ressource for ledere, der ønsker at udvikle sig både professionelt og personligt, og hjælper dem med at "stå stærkere som leder".

Den nye hjemmeside er en central platform for lederudvikling for DI’s medlemmer og DI Ledelsesudvikling inviterer hermed alle virksomheder og ledere til at udforske de mange muligheder, DI tilbyder. Uanset om man søger uddannelse, inspiration eller netværk, kan man finde relevante ressourcer på den nye platform.

Se den nye hjemmeside her: 
DI's lederuddannelser og kurser - DI (danskindustri.dk)

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.