Foto: Colourbox
14.09.21 Vi rådgiver dig Nyheder

Brug sundhedsordningen til at nedbringe sygefraværet

En lang række overenskomster giver medarbejdere adgang til hurtig hjælp via PensionDanmarks Sundshedsordning, uanset om de har ondt i skulderen eller lider af stress. Det kan forkorte eller måske endda helt forhindre sygeforløb og nedbringe sygefraværet. Husk derfor medarbejderne på fordelene ved sundhedsordningen.

En hurtig diagnose og behandling kan være med til at forkorte eller helt forhindre mange sygeforløb og nedbringe sygefraværet til gavn for både virksomheden og medarbejderen selv.

Medarbejdere omfattet af PensionDanmarks pensionsordning har gratis adgang til hurtig hjælp og behandling, uanset om de f.eks. lider af muskel- og ledsmerter, har problemer med misbrug eller lider af stress. 

De har f.eks. adgang til i alt 600 klinikker over hele landet, hvor de kan få hjælp af enten en fysioterapeut eller en kiropraktor, og de behøver ikke gå til læge først.

Hvis en medarbejder bliver sygemeldt, giver ordningen også adgang til hurtigt at få tid hos en speciallæge.

Medarbejdere kan selv kontakte PensionDanmarks sundhedsteam, som består af 18 erfarne sygeplejersker og socialrådgivere.

Teamet sidder klar alle hverdage kl. 8-18 på tlf. 7012 1335.

Læse mere om sundhedsordningen på pension.dk/sundhed.

 

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag straks oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.