Kære medlemmer. DI Docs kører ustabilt, I kan derfor få fejlmeddelelser ved oprettelse. Vi arbejder på en løsning.

Foto: Getty Images
07.03.22 Vi rådgiver dig Nyheder

Få styr på reglerne om lærlinge og elevers arbejdstid, graviditet og barsel

Kan lærlinge arbejde på deltid? Og hvor meget skal uddannelsesaftalen forlænges med, hvis en elev bliver gravid og skal på barsel under uddannelse? Det er nogle af de spørgsmål, du kan få besvaret på DI’s nye rådgivningssider om lærlinge og elever.

DI har lanceret nye sider i rådgivningsuniverset om henholdsvis regler for lærlinges og elevers arbejdstid og regler for lærlinges og elevers graviditet, barsel og orlov.

På siderne kan du hurtigt få overblik over de vigtige ting, du skal være opmærksom på.

Medlemmer af DI har desuden adgang til sider, der går i dybden med emnerne, og som indeholder rådgivning i form af spørgsmål og svar, f.eks. om hvad den uddannelsesansvarlige virksomhed skal gøre og være opmærksom på, når en lærling eller elev oplyser, at hun er gravid.

Læs mere ved at følge links til de nye sider herunder:

Lærlinges og elevers arbejdstid - rådgivning til arbejdsgivere - DI (danskindustri.dk)

Lærlinges og elevers graviditet, barsel og orlov - rådgivning til arbejdsgivere - DI (danskindustri.dk)

Læs mere om lærlinge og elever på Lærlinge og elever - rådgivning til virksomheder, der tager ansvar for uddannelse - DI (danskindustri.dk)

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.