Foto: Getty Images
28.09.23 Vi rådgiver dig Nyheder

Styrket søgefunktion på di.dk

28. september 2023 erstatter DI den eksisterende søgning på di.dk med en forbedret søgemotor, som skal gøre det lettere at finde det ønskede indhold. Den nye søgning er bygget på ML/AI teknologi. Det betyder, at modellen ikke kun genererer søgeresultater baseret på søgeord, men også brugerens intention med søgningen.

Med den nye søgning kan du forvente:

  • Forbedrede søgeresultater, der udstiller resultater på baggrund af brugerens intention og ikke den specifikke søgeprompt
  • En søgemotor, der lærer af søgninger på sitet og forbedres over tid
  • En søgning, der erstatter det lokale branche- og foreningssøgninger med en global søgning, der trækker indhold og skaber værdi på tværs af di.dk.

Øget indsigt og dataopsamling

Med den nye søgemotor får DI samtidig en række nye værktøjer, som kan hjælpe os med at forstå medlemmers behov og dermed forbedre indholdet på di.dk

Blandt andet får DI med den nye søgning en systematisk dataopsamling og indsigt i søgeadfærd. Den viden kommer vi til at bruge til at finde mangler i indhold på di.dk, som brugerne efterspørger, lige som vi nu løbende kan følge med i tendenser i søgninger og dermed være på forkant, når der opstår et nyt behov.

Søgningen virker med det samme, men idet den er baseret på ML/AI teknologi betyder det også, at modellen træner sin præcision på den inputdata den får – søgninger – og gradvist bliver bedre, efterhånden som den bliver trænet.

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.