Foto: Colourbox
29.06.21 Vi rådgiver dig Nyheder

Højere lokale lønreguleringer i 2021

Siden 1. marts 2021 har DI indsamlet resultaterne af de lokale lønforhandlinger. I gennemsnit har de timelønnede medarbejdere fået 1,7 pct. i lokal lønregulering eksklusive forhøjelser af fritvalgsbidrag m.m., mens funktionærerne har fået 1,8 pct.

imagelc7n.png

Stor variation i de aftalte lokale reguleringer

Reguleringen blandt de timelønnede medarbejdere, som er omfattet af mindstebetalings- overenskomsterne, er 0,7 pct.-point højere end i 2020. Dertil kommer, at der er relativt stor variation i de aftalte lokale reguleringer.

image6wx5i.png

Den hyppigste regulering er mellem 2,0-2,24 pct., som lidt over 14 pct. af de aftalte forhandlinger er afsluttet med. Halvdelen af de timelønnede har fået knap 1,6 pct. i lokal lønregulering.

imageh2ftc.png

For funktionærerne er der tilsvarende blevet aftalt stigninger på 1,8 pct. lokalt . Dette er ligeledes en stigning i forhold til 2020 på næsten 0,5 pct.-point. Den hyppigste regulering er ligeledes mellem 2,0-2,24 pct., mens variationen i de aftalte forhøjelser er en smule lavere blandt funktionærerne.

Bliv løbende opdateret med resultatet af de lokale lønforhandlinger og gå i dybden med tallene

di.dk er der mulighed for at følge udviklingen i de lokale lønforhandlinger. Tallene opdateres løbende. Derudover er det også muligt at gå dybere ned i tallene bag resultaterne.

 

Relateret indhold

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter