Vi rådgiver dig

SMV:Grøn

Få op til 150.000 kr. til grøn vækst eller omstilling i internationalt regi f.eks. internationale værdikædesamarbejde eller branding på et udenlandsk marked.

Der er pt. lukket for ansøgninger.

Puljens indehold

Med en voucher fra SMV:Grøn kan din virksomhed gå en grønnere fremtid i møde - både hvis din virksomhed er nybegynder, eller hvis din virksomhed allerede arbejder med den grønne omstilling. Der kan søges to forskellige vouchers.

Voucher 1: Målrettet nybegyndere inden for grøn omstilling (op til 50.000 kr.)

Har din virksomhed ambitioner om at bidrage til den grønne omstilling, men mangler sparring og rådgivning, der anviser potentialer og konkrete forslag til handling? Så har du nu mulighed for at søge op til  50.000 kr. til at videreudvikle din grønne idé. SMV:Grøn giver støtte til rådgivning, investering og kompetenceudvikling, som kan løfte din virksomhed til næste grønne niveau.

Virksomheder kan søge om at få dækket 50 % af udgifterne til rådgivning eller støtte til 25 % af investeringer. Som supplement til dit rådgivningsforløb eller investering kan du få støtte til kompetenceudvikling til en værdi af 40.000 kr. (medfinansieres med timer).
Læs mere om voucher 1 her.

Voucher 2: Målrettet erfarene inden for grøn omstilling (op til 150.000 kr.)

Har din virksomhed allerede en grøn plan men ønsker støtte til at hjælpe den grønne omstilling på vej? Så har du nu mulighed for at søge op til 150.000 kr. til at videreudvikle din grønne plan. SMV:Grøn giver støtte til rådgivning, investering og kompetenceudvikling, som kan løfte din virksomhed til næste grønne niveau.

Virksomheder kan søge om at få dækket 50 % af udgifterne til rådgivning eller støtte til 25 % af investeringer. Som supplement til dit rådgivningsforløb eller investering kan du få støtte til kompetenceudvikling til en værdi af 60.000 kr. (medfinansieres med timer).
Læs mere om voucher 2 her.

Hvem kan søge?

 • Du skal være SMV-virksomhed efter EU’s kriterier
 • Du skal have dansk CVR-nummer
 • Ved deltagelse i et kompetenceudviklingsforløb, er der krav om, at du har dansk CPR-nummer
 • Du skal have positiv egenkapital
 • Du skal have mindst et regnskabsår bag dig

Voucher 1 henvender sig til

 • Mindre virksomheder, der er nye inden for grøn omstilling, men som har en ide
 • Virksomheder, der indgår i forløbet, med en ambition og et identificeret indsatsområde​
 • Virksomheder, hvor et rådgivningsforløb skal udmønte sig i en plan med konkrete anvisninger på realisering af det grønne forretningspotentiale og implementering​

Voucher 2 henvender sig til

 • Mere erfarne virksomheder - ofte lidt større virksomheder - der allerede har en klar grøn plan​
 • Virksomheder der indgår i forløbet med en ambition og et identificeret indsatsområde​
 • Virksomheder, hvor rådgivningsforløb skal udmønte sig i en plan med konkrete anvisninger på realisering af det grønne forretningspotentiale og implementering​

Vigtige datoer

Der er åbent for ansøninger nu og frem til den 2. maj 2022 kl. 12:00

Sådan kan DI vejlede dig

Kunne du tænke dig at vide mere om programmet SMV:Grøn? Så kontakt fagleder for bæredygtig forretningsudvikling, Erik Thomas Johnson, for vejledning.

Vil du vide mere?

Kontakt DI

Relateret indhold