Vi rådgiver dig

SMV:Pro

Få op til 100.000 kr. til at tage din virksomhed til det næste niveau – enten gennem professionel rådgivning til forskellige områder f.eks. ejerskifte

Der er åbent for ansøgninger nu – ansøgninger behandles løbende.

Puljens indehold

SMV:Pro er til dig, som gerne vil tage din virksomhed til næste niveau. Du bliver ført igennem en række tiltag og får tilført professionel rådgivning, som sikrer, at dine initiativer kan mærkes på bundlinjen.

Professionel rådgivning til professionelle virksomheder om forskellige områder

Det hele starter med en god plan — ved du, hvad initiativerne kræver? Hvad de koster? Hvilke medarbejderressourcer og hvor meget tid, der skal allokeres? Alt det sætter SMV:Pro fokus på.

Du får sammen med en privat rådgiver lagt planen, ryddet alle stenene væk og banet vejen for at få initiativerne til at lykkes. Det gælder hvad enten rådgivningen omhandler organisation og ledelse, strategi og forrentningskoncept og processer eller kunderelationer og markedsføring. Dit behov er i centrum.

Ved deltagelse får din virksomhed 50% i tilskud til køb af den private rådgivning (op til 100.000 kr.). Der opkræves et deltagergebyr på 5% af det samlede rådgiverkøb.

Ejerskifte - Professionel rådgivning til salg af virksomhed og overdragelse

At sælge sin virksomhed kan være en svær beslutning. Måske er det dit erhvervsmæssige livsværk, du sælger eller overdrager – og hvornår er du klar til det? Har du en plan for overdragelse, den dag du ønsker at trække dig tilbage fra den daglige drift? Måske er du serieiværksætter? Der er mange grunde til at gøre virksomheden klar til salg i god tid, så du kan fremtidssikre dig selv, virksomheden og dine medarbejdere.

Virksomheder kan søge op til 100.000 kr. til rådgivning (krav om 50% medfinansiering). Rådgivningen kan være inden for:

  • Status på, hvor parat din virksomhed er til ejerskifte
  • Kortlægning af din indsats frem mod et ejerskifte
  • Lavpraktiske værktøjer til at sikre din virksomheds ejerskifte
  • En udførlig plan for overdragelse

Du kan se tidligere workshops som webinar her.

Hvem kan søge?

For at deltage skal din virksomhed være ejerledet, have et dansk CVR-nr., 3-50 ansatte og have eksisteret i minimum 3 år.

Vigtige datoer

Ansøg allerede i dag - SMV:Pro løber frem til oktober 2022, hvor programmet derefter udløber.

Sådan kan DI vejlede dig

Kunne du tænke dig at vide mere om programmet SMV:Pro? Så kontakt direktør for DI New York, Tone Søndergaard, for vejledning.

Vil du vide mere?

Kontakt DI