ready2LOOP - omstil dig i dag

Hvor parat er din virksomhed i omstillingen til Cirkulær Økonomi?

Kickstart jeres virksomheds omstilling til en Cirkulær Økonomi

Ready2LOOP projektet søger danske producenter til et Acceleratorprogram, hvor din virksomhed kan få adgang til 75 timers rådgivning i Cirkulær Økonomi af anerkendte eksperter fra Danmarks Tekniske Universitet. Vi hjælper jer med at afdække mulige strategier for Cirkulær Økonomi, støtter jer i at finde fokus og igangsætte konkrete initiativer som fx. at undersøge potentialerne for at ændre jeres produktdesign, gentænke jeres forretningsmodeller og finde nye samarbejdskonstellationer over hele værdikæden.

 Mulighederne er

  • At generere din parathedsscore, identificer mangler og muligheder og forbered din virksomhed til at kickstarte din cirkulære rejse.
  • At blive en del af vores skræddersyede accelerator program fokuseret på 8 dimensioner for parathed og kickstart din omstilling.
  • At blive matchet op med virksomheder, som står overfor tilsvarende udfordringer, del dine successer og bidrag til at skabe en hub af erfaringer.

Få hjælp til at komme i gang her

Ready2LOOP er et program drevet af Danmarks Tekniske Universitet med formål at støtte dansk industri i at øge konkurrenceevnen, vækste og at skabe nye arbejdspladser. Projektet har til hensigt at demonstrere en effektiv omstilling til Cirkulær Økonomi (CØ) ud fra en vurdering af nuværende parathed og strategiske drivere.

Relateret indhold