Webinar

Virtuel Torsdag

Virtual Torsdag vender tilbage med et brag af et program. Mød Kobots, som kan automatisere dine skæreprocesser og dermed forbedre dit arbejdsmiljø. Mød platformen Upcycling Forum, der sikrer, at dit restaffald kan genanvendes. Og mød Digital BEAst, som kan effektivisere din materialelogistik, mindske dit spild og sikre din dokumentation.

Billede: DI Byggeri

Hvad er Virtuel Torsdag?
Virtuel Torsdag er vores månedlige webinar, hvor vi sætter fokus på ny teknologi, bæredygtighed og digitalisering i byggeriet. Det gør vi for at fremme erfaringsudveksling og give inspiration til vores medlemmer og samarbejdspartnere.

Vi tror på, at branchens udfordringer med den grønne omstilling, produktivitetsudvikling og samarbejdsformer bedst klares med nye teknologiske løsninger.

Program

13.00 Velkomst
Søren Cajus, DI Byggeri - se præsentation her

13.05 Kobot – sådan skaber du et bedre liv for dine håndværkere og øget produktivitet
Med vores skærerobot kan I automatisere jeres skæreprocesser via en app eller ved stemmestyring. Det giver bedre arbejdsmiljø, fordi der bliver mindre gentagende arbejde, mindre støv og færre skader. Samtidigt løfter det jeres produktivitet og giver helt præcise skæringer.
Peter Hartvigsen, CEO og founder, Kobots - se præsentation her

13.20 From waste to value: Sådan løfter vi dine restmaterialer op af affaldscontaineren og ind i nye løsninger
Upcycling Forum er en digital platform og app for virksomheder, der ønsker at reducere deres affaldsmængder og co2-udledning gennem upcycling projekter og partnerskaber. Vi gør det lettere at nedbringe CO2-aftrykket og tænke cirkulært for industri, byggeri, service, arkitekter, designere og ingeniører.
Rasmus Falkenberg, CEO i Upcycling Forum - se præsentation her

13.35 Digital BEAst – ny løsning til at effektivisere materialelogistikken, mindske spildet og sikre dokumentationen for fremtidens byggeprojekter
Som led i et projekt finansieret af Industriens Fond, har vi udviklet og testet en digital prototype, som indeholder følgende:

  1. En svensk inspireret BEAst label med QR-kode, der understøtter bedre byggepladslogistik
  2. Styring af materialeleverancer i takt med fremdriften på byggepladsen
  3. Dataintegration mellem entreprenørens projektsystem og distributørens ordre/logistiksystem

Sammen med en større projektkreds vil vi forsøge at videreudvikle prototypen til gavn for hovedentreprenør, fagentreprenør og leverandør. 
Hugo Dorph, CCO, Solar - se præsentation her

13.55 Spørgsmål og svar
Ved alle

14.00 Tak for i dag