31.10.24 • DI Fødevarer • Nyheder
Aftalen om grøn trepart er kaldt historisk både i sin form og i sit ambitionsniveau for den grønne omstilling. Det danske landskab vil forandres. Innovation er afgørende for at lykkes. Fødevarevirksomhederne spiller en…
Med den historiske aftale om grøn trepart står vi ved et punkt, som kan betyde, at fremtidens fødevaresystem ser anderledes ud med nye fødevarer og nye måder at producere mad på, som er skånsomme for klima,…
28.06.24 • DI Fødevarer • Nyheder
Hvordan er fødevarebranchens aktuelle tilstand? Læs vores nye publikation "State of food" og få en temperaturmåling på fødevarebranchen.
24.06.24 • DI Fødevarer • Nyheder
Hvor lander fremtidens fødevaredanmark, og hvordan får vi flere unge til at prioritere en uddannelse med udgangspunkt i fødevarer?
Mad fylder rigtigt meget for os mennesker. Mange af os går op i, hvorfor vi spiser, hvad vi spiser, og hvordan vi spiser.
I DI Fødevarer engagerer vi os i at styrke de unges madkendskab og deres evne til at navigere i et komplekst fødevaremiljø.
12.06.24 • DI Fødevarer • Nyheder
Endnu en gang får besøgende på Folkemødet på Bornholm mulighed for at få de nyeste emner på den politiske dagsorden om mad, forbrug og fødevareproduktion foldet ud i spændende debatter og underholdende…
30.05.24 • DI Fødevarer • Nyheder
DI Fødevarer har sammen med vores nordiske kolleger udarbejdet fælles EU-prioriteter for den kommende EU-periode.
29.05.24 • DI Fødevarer • Nyheder
I en medlemsundersøgelse fra DI Fødevarer peger 34 danske fødevarevirksomheder på regelforenkling, ensartet implementering, bæredygtig energi og mindre klimabelastning, som det vigtigste at have fokus på i den kommende…
EU er fortsat en afgørende samhandelspartner for den danske fødevaresektor. Og EU’s betydning for den dan-ske fødevarebranche bliver ikke mindre i fremtiden.