DI Handel

Eventyrsport: Tilpasning er nøglen i et omskifteligt landskab

Hvis man spørger CEO i Eventyrsport Lars Sejer Sørensen, ser vi en verden i konstant forandring, især inden for kundeservice og logistik. Forandringerne stiller handelsvirksomheder over for en uundgåelig sandhed: tilpasning er nødvendig for overlevelse.

Raketfilm

Fra intelligente robotter til avanceret datamanagement – fremtidens virkelighed udfolder sig i et hastigt tempo, og det er afgørende, at vi som handelsvirksomheder er klar til at omfavne forandringen. Det kan føles overvældende, hvor hurtigt nye teknologier skal adopteres, men det er essentielt at integrere dem i driften for at forblive konkurrencedygtige.

"Hvis vi ikke udvikler os, så får vi ikke et ben til jorden" siger Sørensen. Han deler en indsigt i, hvordan vi skal møde kunderne på forskellige platforme, fra fysiske butikker til online handel. Enkelthed for kunderne er nøglen, men bagved dette ligger komplekse logistiske udfordringer og datastyring, som kræver en stærk bagvedliggende infrastruktur.

Hvis vi ikke udvikler os, så får vi ikke et ben til jorden Lars Sejer Sørensen, CEO i Eventyrsport

Netop ved at investere i relevante teknologier, kan virksomheder bygge modstandsdygtighed og fleksibilitet ind i deres modeller og positionere sig selv til ikke bare at overleve, men også trives i lyset af kontinuerlig forandring.

Relateret indhold