Dansk Overfladeindustri

DO er en brancheforening, der samler alle led i værdikæden - leverandører af procesudstyr, alle industrielle overfladebehandlingsprocesser og fremstillingsvirksomheder med overfladeproces.

Følg DO's LinkedIn profil

Hvem er Dansk Overfladeindustri?

Dansk Overfladeindustri er en brancheforening, der samler alle led i værdikæden. Det gælder alle industrielle overfladebehandlings-processer pulver- og vådlakering, anodisering, varmforzinkning og fremstillingsvirksomheder med overfladeproces samt leverandører af procesudstyr, kemi, farver og lak.

 

Dansk Overfladeindustri er talerøret for overfladeindustrien I Danmark og har adgang til ministerier, myndigheder og andre beslutningstagere. Foreningen beskæftiger sig med aktiv interessevaretagelse og driver industriens mærkesager om vigtige rammevilkår i branchen såsom miljø, arbejdsmiljø, automatisering, adgang til faguddannet arbejdskraft mm.

 

Dansk Overfladeindustri er overfladeindustriens videnshus, som rådgiver medlemmer og holder dem opdaterede på regulering fra Danmark og EU. Derudover arbejder Dansk Overfladeindustri for at styrke det faglige og sociale netværk i branchen gennem medlemsdage, webinarer og andre faglige events, som kan give inspiration til din virksomhed og åbner døre for dig på tværs af værdikæderne I bygge- og fremstillingssektorene via vores samarbejde med bl.a. DI Byggeri og DI Produktion.

Nyheder

Her kan du bladre igennem DO's seneste opslag på LinkedIn.

Svend-Erik Jepsen

Svend-Erik Jepsen

Fagleder, Vand & Klimatilpasning

Sekretariatsleder for Dansk Overfladeindustri

Carl Herting

Carl Herting

Studentermedarbejder