Fremstillingsindustrien

Fremstillingsindustrien er den største medlemsforening i DI med ca. 2000 medlemsvirksomheder. Vi er et fagligt fællesskab, der kan skabe synergi på grund af medlemmernes mulighed for at hjælpe og støtte hinanden.

Sammen med syv andre foreninger har vi netop samlet ca. 3800 medlemsvirksomheder i DI's største branchefællesskab DI Produktion, som du kan læse om herunder.

DI Produktion

Aktuelle aktiviteter

NY PODCAST UDE: Brexit og det britiske marked

Sammen med direktør i Tænketanken Europa Lykke Friis, CEO i Real Coffee, Lars Mansfeld-Giese og adm. direktør i Morsø Jernstøberi, Peter Nielsen stiller vi skarpt på brexit og dens betydning for danske produktionsvirksomheder og fremtidige samhandel. Vi diskuterer det britiske marked, engelske politik og landets udvikling, samt hvilken indflydelse brexit har haft og vil have på EU og det indre marked fremadrettet. Hør den her eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Klimaklar Produktionsvirksomhed

Industriens Fond og Dansk Industri står bag Klimaklar Produktionsvirksomhed, som er et program, der skal være med til at accelerere grøn omstilling og CO2-reduktion blandt ALLE danske produktionsvirksomheder. Klimaklar Produktionsvirksomhed bygger videre på erfaringer fra Klimaklar SMV, der har hjulpet 50 SMV’er inden for produktion med deres CO2-regnskab og at identificere reduktionsmuligheder baseret på individuel rådgivning.

LYKKE I FREMSTILLINGS- INDUSTRIEN

LYKKE I FREMSTILLINGSINDUSTRIEN er et projekt, hvor Fremstillingsindustrien i samarbejde med Tænketanken Europa sætter fokus på EU og det indre marked i tiden under og efter COVID-19. Virksomhederne er i centrum og. Fremstililngsindustrien har sammen med Lykke Friis været på tur rundt i landet og besøgt udvalgte virksomheder, der fortæller deres oplevelse og udfordringer med eksportsituationen og EU's indre marked den seneste tid. Videoportrætterne indgår som en del af undersøgelsen #GenstartEU. Se videoerne her!

Produktions
Danmark

IndustriNews

Nyheder

Camilla Khokhar

Camilla Khokhar

Vicedirektør

Nina Nørgaard Haslund

Nina Nørgaard Haslund

Chefsekretær

Annette Flies

Annette Flies

Konsulent

Freja Frigast Rasmussen

Freja Frigast Rasmussen

Konsulent