Etablering, rekruttering og vækst i udlandet

Kontakt os i dag, og hør hvordan I kan få hjælp fra DI's eksperter i udlandet.

Kontakt os

DI's kontorer i udlandet med kommercielt fokus

Her tilbyder vi services og rådgivning

København, Danmark (HQ)

Vi har eksperter siddende på vores hovedkontor i København, der rådgiver om udstationering af medarbejdere og regler ifm. eksport af varer og tjenesteydelser. Vi har desuden kollegaer i Danmark, der kan hjælpe dig med at navigere i vores services. Vil du høre mere om vores services generelt? Så tag fat i Mikkel Larsen Tolstrup, Chef for DI International Business Development på mito@di.dk eller Pernille Boris, Chefkonsulent hos DI International Business Development på penb@di.dk.

Læs mere om vores services her
New York, USA

Du kan få hjælp til opstart af din virksomhed i USA fra DI’s kontor i New York City. Vi kan hjælpe med virksomhedsregistrering, selskabsadministration, virtuel repræsentation, lokal assistance over for kunder, finde den rette lokale medarbejder, mødefaciliteter og "hot desks". Book et uforpligtende møde med os eller få et skræddersyet tilbud på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at realisere jeres internationale ambitioner. Tag fat i Thomas Høgh Henriksen på +1 516 642 1222 eller thhe@di.dk.

Læs mere om DI USA her
Berlin, Tyskland

Du kan få hjælp til opstart af din virksomhed i Tyskland fra DI’s kontor i Berlin. Vi kan hjælpe med virksomhedsregistrering, selskabsadministration, prokura, finde den rette lokale medarbejder, mødefaciliteter og "hot desks". Book et uforpligtende møde med os eller få et skræddersyet tilbud på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at realisere jeres internationale ambitioner. Tag fat i Hans Wicks, General Manager hos DI Germany på hawi@di.dk.

Læs mere om DI Tyskland her
Sao Paulo, Brasilien

Du kan få hjælp til opstart af din virksomhed i Brasilien fra DI’s partner i Sao Paulo. Vi kan hjælpe med skræddersyet rådgivning om markedet, virksomhedsregistrering, selskabsadministration, finde den rette lokale medarbejder, og en kontorplads til jeres lokaltansatte. Book et uforpligtende møde med os eller få et skræddersyet tilbud på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at realisere jeres internationale ambitioner. Tag fat i Thomas Høgh Henriksen på +1 516 642 1222 eller thhe@di.dk.

Læs mere om DI i Brasilien her
Shanghai, Kina

Du kan få hjælp til opstart af din virksomhed i Kina fra DI’s kontor i Shanghai. Vi kan hjælpe med virksomhedsregistrering, selskabsadministration, finde den rette lokale medarbejder, og en kontorplads til jeres lokaltansatte. Book et uforpligtende møde med os eller få et skræddersyet tilbud på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at realisere jeres internationale ambitioner. Tag fat i Glen Mikkelsen, General Manager hos DI Kina på glmi@di.dk.

Læs mere om DI Kina her
Melbourne, Australien

Du kan få hjælp til opstart af din virksomhed i Australien fra DI’s partner i Melbourne. Vi kan hjælpe med skræddersyet rådgivning om markedet, virksomhedsregistrering, selskabsadministration, finde den rette lokale medarbejder, og en kontorplads til jeres lokaltansatte. Book et uforpligtende møde med os eller få et skræddersyet tilbud på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at realisere jeres internationale ambitioner. Tag fat i Pernille Boris, Chefkonsulent hos DI International Business Development på penb@di.dk.

Læs mere om DI i Australien her
Mexico City, Mexico

Du kan få hjælp til opstart af din virksomhed i Mexico fra DI’s partner i Mexico City. Vi kan hjælpe med skræddersyet rådgivning om markedet, virksomhedsregistrering, selskabsadministration, finde den rette lokale medarbejder, og en kontorplads til jeres lokaltansatte. Book et uforpligtende møde med os eller få et skræddersyet tilbud på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at realisere jeres internationale ambitioner. Tag fat i Thomas Høgh Henriksen på +1 516 642 1222 eller thhe@di.dk.

Læs mere om DI i Mexico her
Mumbai og Chennai, Indien

Du kan få hjælp til opstart af din virksomhed i Indien fra DI’s kontor i Mumbai eller Chennai. Vi kan hjælpe med skræddersyet rådgivning om markedet, virksomhedsregistrering, selskabsadministration, finde den rette lokale medarbejder, og en kontorplads til jeres lokaltansatte. Book et uforpligtende møde med os eller få et skræddersyet tilbud på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at realisere jeres internationale ambitioner. Tag fat i Jesper Gade Bollerup på jega@di.dk.

Læs mere om DI Indien her
Seoul, Sydkorea

Med et bredt udvalg af services relateret til selskabsetablering, rekruttering, selskabsadministration mm. kan DI Sydkorea supportere jeres ambitioner om ekspansion til det sydkoreanske marked. Tag fat i Lasse Broe Honore på lbho@di.dk.

Læs mere om DI Sydkorea her
Verdenskort
Mikkel Larsen Tolstrup

Mikkel Larsen Tolstrup

Underdirektør

Thomas Høgh Henriksen

Thomas Høgh Henriksen

General Manager, US

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed i USA.

Jesper Bollerup Gade

Jesper Bollerup Gade

General Manager, India

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed i Indien.

Hans Wicks

Hans Wicks

General Manager, DI Germany

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed i Tyskland.

Glen Mikkelsen

Glen Mikkelsen

General Manager, China

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed i Kina.

Pernille Nørgaard Boris

Pernille Nørgaard Boris

Chefkonsulent

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed i udlandet. Jeg kan hjælpe dig med at navigere i vores ydelser på tværs af lokationer.

Anette Suhr Rasmussen

Anette Suhr Rasmussen

Fagleder, Eksporthåndbogen

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål om eksportdokumentation - jeg kan hjælpe dig med praktisk rådgivning, når du skal sende dine varer ud i verden.

Anita Kurowska Larsen

Anita Kurowska Larsen

Chefkonsulent

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål om tjenesteydelser - jeg kan hjælpe dig med praktisk rådgivning, når du skal udstationere medarbejdere i udlandet.

Nyheder