DI i Indien

Med kontor i både Mumbai og Chennai kan DI hjælpe med alt lige fra selskabsetablering, rekruttering, lokalansættelse, administration og meget mere.

Kontakt os

Sikker og hurtig opstart på det indiske marked

International ekspansion kan være en kompleks proces. DI har været tilstede på det indiske marked siden 2008 og hjælper danske virksomheder med alt fra de indledende faser til den daglige drift af jeres indiske selskab.

 1. Virksomhedsetablering

  Få hjælp til etablering af datterselskab i Indien og få samtidig adgang til DI’s netværk af dedikerede advokater og bankforbindelser, der har forståelse for de lokale regler og lovkrav.

 2. Rekruttering og Employer of Record

  DI kan facilitere den indledende screening af ansøgere, rekruttere og ansætte din lokale medarbejder. Med et Employer of Record program (eller Own Man In) kan DI Indien desuden ansætte jeres medarbejdere uden at I behøver etablere eget datterselskab.

 3. Lokale kontorfaciliteter

  Med kontorer centralt beliggende i Mumbai og Chennai kan dine medarbejder få fast kontorplads hos DI og vil derigennem blive en del af et bredt netværk.

 4. Selskabsadministration

  I forbindelse med etablering af virksomhed i Indien kan DI varetage jeres virksomhedsadministration. Med afsæt i lokale regler og lovkrav sikrer vi håndteringen af skatter, dokumentation, compliance, regnskab mm.

 5. Markedsanalyse

  Få afdækket markedspotentialet for etablering i Indien igennem analyser af kunder, konkurrenter, skatter, leverandører m.fl. Analysen tager afsæt i de regionale forhold, der kan være relevante for lige præcis jeres virksomhed i Indien.

 6. Partnersøgning

  Med mange års erfaring i Indien og et bredt netværk kan DI finde den rigtige partner til din virksomhed. Fra distributører til konsulenter hjælper DI Indien med at matche jeres behov.

Analyser om Indien

Jesper Bollerup Gade

Jesper Bollerup Gade

General Manager, India

Tobias Hansen

Tobias Hansen

Head of Project Management