DI i USA

Fra vores lokale kontor i USA kan DI hjælpe med alt lige fra selskabsetablering, rekruttering, lokalansættelse, administration og meget mere.

Kontakt os

Sikker og hurtig opstart på det amerikanske marked

International ekspansion kan være en kompleks proces. Med mere end 15 års tilstedeværelse i USA forstår vi markedet og hjælper danske virksomheder med alt fra de indledende faser til den daglige drift af jeres amerikanske selskab.

 1. Virksomhedsetablering

  Få hjælp til etablering af datterselskab i USA og få samtidig adgang til DI’s netværk af dedikerede advokater og bankforbindelser, der har forståelse for de lokale regler og lovkrav.

 2. Rekruttering

  Med lokal tilstedeværelse og forståelse for markedet kan DI facilitere den indledende screening af ansøgere, til rekruttering og ansættelse af lokal medarbejder. Vi kan også håndtere jeres personalejuridiske opgaver.

 3. Lokale kontorfaciliteter

  Med kontor centralt beliggende i New York City kan dine medarbejder få fast kontorplads hos DI og vil derigennem blive en del af et bredt netværk.

 4. Selskabsadministration

  I forbindelse med etablering af virksomhed i USA kan DI varetage jeres virksomhedsadministration. Med afsæt i lokale regler og lovkrav sikrer vi håndteringen af dokumentation, compliance, regnskab mm.

 5. Markedsanalyse

  Få afdækket markedspotentialet for etablering i USA igennem markedsanalyse af kunder, konkurrenter, leverandører m.fl. Analysen tager afsæt i de regionale forhold, der kan være relevante for lige præcis jeres virksomhed i USA.

 6. Partnersøgning

  Med lokal tilstedeværelse i USA og et bredt netværk kan DI finde den rigtige partner til din virksomhed. Fra distributører til konsulenter hjælper DI USA med at matche jeres behov.

Analyser om USA

Thomas Høgh Henriksen

Thomas Høgh Henriksen

General Manager, US

Imke Myrick

Imke Myrick

Senior Project Manager

Malte Jessen

Malte Jessen

Business Development Manager

Hibah El-Jarayhi

Hibah El-Jarayhi

Intern

Rebekka Kristine Voldstedlund

Rebekka Kristine Voldstedlund

Intern