Statistik for arbejdsulykker

Læs DI's statistik for arbejdsulykker eller skræddersy din egen  ulykkesstatistik.

Om arbejdsulykkestatistikken

Statistikken indeholder oplysninger om hyppigheden af ulykker, (ulykkesfrekvensen), og fravær som følge af arbejdsulykker (ulykkesfraværet). DA Statistik laver opgørelser for alle medarbejdere (funktionærer og arbejdere) og for arbejdere alene.

Datagrundlag

Ulykkesstatistikken er baseret på præsterede arbejdstimer indberettet til Dansk Arbejdsforenings (DA)’s lønstatistik og oplysninger om arbejdsulykker fra anmeldelsessystemet EASY. Data fra EASY modtager DA fra Arbejdstilsynet.

Mine ulykkesstal i NetStat

Det er muligt at skræddersy sin egen ulykkesstatistik i onlineværktøjet NetStat. I NetStat kan du som betroet medarbejder få adgang til at se virksomhedens egne arbejdsulykkestal. Adgangen til virksomhedens egne tal er strengt personlig, og du skal have et tilsagn fra virksomhedens øverste ledelse for at blive oprettet som betroet bruger foruden din brugerprofil til di.dk. 

Artikel opdateret den 09.02.22

Statistikker

Hent og læs

Arbejdsulykker

Åbningstider:

Mandag-torsdag kl. 8-17
Fredag kl. 8-16

Ring til os:

Du kan kontakte Lønstatistik på telefon 3377 1090, hvis du har spørgsmål om løn- og fraværsstatistik, statistik over arbejdsulykker eller jobskifte, eller hvis du har brug for rådgivning i brugen af Netstat.

Vi kan ligeledes kontaktes, hvis du har spørgsmål til personaleomkostninger, indberetning til statistik samt rådgivning om lokale lønreguleringer.

Relateret indhold