17.06.21 ALU Nyheder

Vil du i gang med eksport til Tyskland?

Vi har i samarbejde med Ministry of Foreign Affairs of Denmark, The Trade Council startet et nyt gratis Masterclass forløb for SMV-virksomheder indenfor aluminiumsbranchen.

Masterclass forløbet er til dig der:

  • Har en lille eller mellemstor virksomhed i aluminiumsbranchen
  • Ønsker hjælp til at udarbejde en strategisk tilgang til at komme ind på det tyske marked
  • Vil udvide dine kommercielle tilgang og udvikle en stærk go-to-market strategi  

Hvad indeholder et Masterclass forløb?
Masterclass forløbet vil styrke dine evner til at etablere dig på det tyske marked, og vil give dig blik for hvordan du gør dig relevant for de tyske kunder.Forløbet er bygget op omkring tre workshops, der kommer til at foregå både i Danmark og Tyskland.
Alle workshopsne vil tage udgangspunkt i din virksomheds nuværende forretningsmodel og dine aktuelle markedsaktiviteter på andre markeder. Du vil derudover få specialiseret rådgivning undervejs, og de tre workshops vil lede op til, at du kan komme på en afsluttende forretningstur, der bliver skræddersyet til netop dit behov. 

Finansiering
Det er gratis for SMV-virksomheder at deltage i de tre workshop – det eneste du selv skal betale er rejseomkostninger forbundet med ophold i Tyskland.

Vil du med?

Send en mail til Jim Hansen på: jimh@di.dk. Skriv tre linjer om din virksomhed, og så vil vi vende retur til dig med mere information.

Relateret indhold