DI TOPMØDET 2024

Bella Arena, den 26. september

Moving parts - virksomhederne agerer i en verden, der flytter sig enormt hurtigt

Der er geopolitiske spændinger og konflikter i et år, hvor mere end halvdelen af verdensbefolkningen går til valg. Konsekvenserne af klimaforandringer. Spørgsmålstegn ved Europas position i verden. Udviklingen inden for kunstig intelligens. Et arbejdsmarked i bevægelse. 

Alt sammen udfordrer det vores liv og forretningsmodeller. Og det stiller nye krav til både erhvervsledere og politikere, hvad enten det gælder globale risici, den nyeste teknologi eller at tune virksomheden til fremtidens arbejdsmarked.

Kom med til en inspirerende dag

Oplev en dag fyldt med inspiration, livlige debatter og enestående netværksmuligheder. Mød kolleger, politikere, samarbejdspartnere og meningsdannere i en dynamisk atmosfære. Deltag både i vores fælles agenda og skræddersy dit eget program på tværs af scener og temaer. Der bliver rig mulighed for samtale og netværk i løbet af dagen og ved aftenens Business Bar & BBQ.

Det foreløbige dagsprogram:
• 11.30 Ankomst, netværk og let frokost
• 13.00 DI Topmødet 2024
• 18.00 Business Bar & BBQ

Mød blandt andre:

Anne-Marie Imafidon, forfatter, co-founder og CEO, Stemettes

Anne-Marie Imafidon er en anerkendt ekspert og meningsdanner inden for bl.a. tech, AI og fremtidens arbejde. Hun er på Forbes' globale top 50 over kvinder i tech. Hun har grundlagt Stemettes - en social virksomhed, der engagerer unge mennesker, særligt piger, inden for STEM-fagene.

Casper Schrøder, korrespondent, DR

Casper Schrøder er økonomikorrespondent i DR og har tidligere været på Berlingske, TV2, 24syv, Mandag Morgen, Monocle og Børsen. Han dækker udviklingen i økonomi og erhverv og er aktuelt vært i programserien ’Topdirektørerne’, der følger erhvervslivets absolutte topledere. På DI Topmødet 2024 er han moderator i en session om unge og arbejdsmarkedet, som DR P3 bidrager til.

Chris Yiu, director of public policy, Meta

Leder af Metas public policy-teams på tværs af Nordeuropa. Meta ejer og driver bl.a. apps som Facebook, Instagram, Threads og WhatsApp. Chris Yiu er desuden tilknyttet Tony Blair Institute og David Hume Institute og har tidligere haft lederroller i virksomheder som Uber og McKinsey.

Christoffer Guldbrandsen, dokumentarfilminstruktør

Christoffer Guldbrandsens seneste film "A storm foretold" følger Donald Trumps mangeårige lobbyist Roger Stone. Filmen har ikke kun givet et unikt kig backstage i amerikansk politik, men har også affødt hundredvis af nyhedshistorier og været en stor del af 6. januar komitéens høringer. Han står også bag "Fogh bag facaden", "Lykketoft finale", "Dagbog fra midten", "Den hemmelige krig" og "Præsidenten".

Isabella Hindkjær, redaktionschef, P3, DR

Isabella Hindkjær er redaktionschef for P3 Radio og Podcast i DR og har tidligere bl.a. været nordisk chefredaktør på det globale ungdomsmedie Vice og creative director på Zetland. Hun repræsenterer en tilgang til medieindhold, der arbejder med at styrke de unges mod og gennemslagskraft gennem viden og opbygning af stærke fællesskaber på tværs af den meget diverse målgruppe, P3 er i kontakt med hver uge.

Jacob Aarup-Andersen, CEO, Carlsberg Group

Tiltrådte som CEO i Carlsberg i efteråret 2023. Tidligere CEO i ISS og har bestridt adskillige finansielle topposter. I en omskiftelig tid har Jacob Aarup og Carlsberg bl.a. fokus på at vækste på nye markeder og på at navigere i de geopolitiske dilemmaer og de store globale forandringer og usikkerheder.

Klaus Holse, bestyrelsesleder, DI

DI’s bestyrelsesleder, Klaus Holse, har en bred baggrund i toppen af dansk erhvervsliv, og er bestyrelsesmedlem i en række danske og nordiske virksomheder.

Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør, DI

DI's adm. direktør siden august 2019. Han har en baggrund som bl.a. koncerndirektør i SAS. Lars Sandahl Sørensen har boet og arbejdet i bl.a. Japan, Storbritannien, USA og Australien. Han bestrider desuden en række bestyrelsesposter i ind- og udland.

Mette Walsted Vestergaard, moderator

Journalist og tidligere vært på TV Avisen. Mette Walsted Vestergaard er vært for DI Topmødet fællesprogram og vil moderere enkelte af eftermiddagens sessioner.

Mille Skat og Kristine Esmer, stiftere, Planet Nusa

Mille og Kristine har på fem år opbygget Planet Nusa til et af Danmarks mest populære brands med fokus på medarbejdertrivsel og udvikling. De har skabt et engageret community og investeret massivt i unge talenter, hvilket har resulteret i knap 90 ansatte med en gennemsnitsalder på 26 år.

Pim de Morree, co-founder, Corporate Rebels

Da Pim de Morree i 2016 hoppede ud af sin corporate karriere, var det ud fra en frustration over de måder, der blev arbejdet på. Han co-foundede herefter Corporate Rebels, der arbejder for at gøre arbejde sjovere og mere effektivt og at skabe innovative og progressive virksomheder. Corporate Rebels rangerer på Thinkers50 “Top 30 Emergent Management Thinkers”.

Sofie Rud, journalist og USA-ekspert

Tidligere korrespondent for Børsen i USA og journalist og redaktør på TV-avisen, TV2, Operation X og Berlingske. Sofie Rud har stiftet platformen USMarketConnect til videndeling om dansk eksport til USA. Hun holder foredrag og kommenterer på amerikansk politik og erhvervsliv. Sofie Rud har desuden bestået den amerikanske børsmægler certificering.

Susan Emerson, VP - Global GTM, AI and Analytics, Salesforce

Ansvarlig for at bringe Salesforce’s generative AI-løsninger ud på de globale markeder. Hun har mere end 30 års erfaring fra teknologi- og softwarebranchen og er en flittigt brugt ekspert inden for digital transformation og AI. Susan er til dagligt baseret på Salesforce’s kontor i New York.

Tina Sejersgård Fanø, EVP, Planetary Health Biosolutions, Novonesis

Tina har siden 1993 haft flere stillinger inden for anvendt forskning, produktion, marketing, salg og forretningsudvikling hos Novo Nordisk og Novozymes. Tina blev en del af direktionen i 2016, og har stor erfaring med udvikling og ledelse af globale partnerskaber. Tina har senest været med i det regeringsnedsatte Virksomhedsforum for Globale Risici.

Vincent Clerc, CEO, A.P. Møller - Maersk

Topchef for Maersk siden januar 2023 og en del af virksomheden siden 1998. Vincent Clerc styrer i disse år Maersk gennem nogle meget håndgribelige konsekvenser af de globale spændinger og konflikter. Han er desuden af Time Magazine kåret som en af de 100 mest indflydelsesrige klimaledere.

Deltagerne fra DI Topmødet 2023 anbefaler

I 2023 lancerede vi et nyt og genopfrisket DI Topmødet, og deltagerne kvitterede med rekordflotte evalueringer og kommentarer:

Deltager på DI Topmødet 2023
Klart det bedste jeg endnu har oplevet Deltager på DI Topmødet 2023
Deltager på DI Topmødet 2023
Meget relevante emner og samtidig hævede dybden i indhold og afvikling sig klart over normalen for lignende konferencer - tak! Deltager på DI Topmødet 2023
Deltager på DI Topmødet 2023
Inspirerende oplevelse, hvor alle de små detaljer er gennemtænkt Deltager på DI Topmødet 2023
Deltager på DI Topmødet 2023
God dynamik og mulighed for at netværke Deltager på DI Topmødet 2023
Deltager på DI Topmødet 2023
Virkeligt højt niveau. Perfekt man kunne lave ’sit eget’ program Deltager på DI Topmødet 2023
Philipp Loeken

Philipp Loeken

Konsulent

Claudia Parnas

Claudia Parnas

Koordinator

Bo Hjuler

Bo Hjuler

Presserådgiver, journalist