eCom Talent Award 2023

En ny pris er i 2023 blevet lanceret for at hylde e-commerce talent, der skaber vækst, effektivitet og udvikling i en af de 20.000 danske virksomheder, der er medlem af Dansk Industri.

e-commerce er et vækstspor for danske virksomheder, uanset om de sælger business-to-business, business-to-consumer eller direct-to-consumer. Det skaber nye muligheder, men rummer også udfordringer - og for mange virksomheder er det et paradigmeskifte og en transformation af forretningen.

Denne eCom Talent Award skal sætte fokus på det talent, der skal bringe danske virksomheder videre og frem til at være ”best in class” på e-commerce, uanset i hvilken form og hvilket land danske virksomheder vil sælge i.

Med denne pris vil vi hylde talenter i det danske erhvervsliv. Det gør vi ved at udvælge tre nominerede talenter inden for to kategorier. De udvalgte portrætterer og hylder vi den 21. september 2023, hvor den endelig vinder i hver kategori afsløres.

Du og din arbejdsplads har frem til  fredag d.16. juni 2023 mulighed for at indstille kandidater til eCom Talent Award her på siden.

En jury vil herefter udvælge 20 kandidater - 10 fra hver kategori - hvoraf de tre bedste i hver kategori, vil blive fremhævet og portrætteret og få muligheden for at løbe med årets eCom Talent Award.

Jakob Kjeldsen

Jakob Kjeldsen

Branchedirektør DI Handel

Juryansvarlig - uden stemmeret

Mette Beck Nielsen

Mette Beck Nielsen

CEO, Digital Dogme

Claudio Christensen

Claudio Christensen

CEO, Sanistål/Ahlsell DK

Stine Halberg

Stine Halberg

CEO, Wilke

Martin Heding

Martin Heding

Director, CRM Consulting, KPMG Advisory

Nicolai Høg

Nicolai Høg

Director of Addressable Content, GroupM

Stine Sander

Stine Sander

CMO, PostNord

Juryansvarlig - uden stemmeret

Christian Krebs

Christian Krebs

eCommerce Director, Pandora

Anna Katrine Matthiesen

Anna Katrine Matthiesen

Partner, Vertica

Claus Andersen

Claus Andersen

Managing Director Hearts & Science

Casper Lund Thomsen

Casper Lund Thomsen

SVP IT Tribe Lead for Digital Core, Danske Bank

Kenneth Borup

Kenneth Borup

CEO, Lomax

Hvad lægges der vægt på i vurderingen?
  • Begrundelse: Din nominering skal redegøre for talentets evner og resultater. Hvis din kandidat bliver udvalgt, vil din begrundelse blive brugt som udgangspunkt for et miniportræt. Som en del af begrundelsen vil vi bede dig at nævne tre årsager til, at netop din kandidat skal være en af de tre nominerede. Vær gerne så konkret som mulig. Link gerne til vedkommendes CV på LinkedIn.


  • Anbefaling: Du har også mulighed for at vedhæfte en mere uddybende anbefaling. Det kan være fra dig selv, talentets nærmeste chef, en anden linjechef eller en forretningsforbindelse.


  • ​Virksomhedskandidater: Der er ingen øvre grænse for, hvor mange du kan indstille. Prisen er en løftestang til motivation og anerkendelse af dem, vi måske ikke altid husker at få sagt tak til i en travl hverdag.

Information

  • De tre udvalgte talenter får direkte besked. Talentet behøver ikke at være dansk, men skal arbejde for en dansk CVR-registreret virksomhed og have en dansk ansættelseskontrakt. 

  • Den virksomhed talentet arbejder for skal være medlem af Dansk Industri. Der er ca. 20.000 danske virksomheder inden for alle brancher, det gælder både iværksættere og de største globale virksomheder i Danmark.

  • Har du spørgsmål angående eCom Talent Award, eller er du i tvivl, om virksomheden - som vedkommende arbejder for - er medlem af Dansk Industri, så skriv en e-mail til lajo@di.dk 

  • Der er deadline for nomineringer fredag d. 16. juni klokken 23:59.

Q&A

Kan jeg indstille mig selv?

Nej, det kan du ikke.

Kan jeg indstille en kunderelation?

Ja det kan du godt.

Kan jeg indstille en medarbejder fra mit bureau?

Ja det kan du godt.

Kan jeg indstille min leder?

Ja det kan du godt

Kan jeg indstille min medarbejder?

Ja det kan du godt

Mie Bilberg

Mie Bilberg

Chefkonsulent

Fagligt ansvarlig

Büsra Kesenel

Büsra Kesenel

Konsulent

Fagligt ansvarlig

Alberthe Sander

Alberthe Sander

Studentermedarbejder

Praktisk ansvarlig

Laura Jørgensen

Laura Jørgensen

Studentermedarbejder

Praktisk Ansvarlig