Talere

André Rogaczewski

André Rogaczewski er medstifter og administrerende direktør i det danske IT-selskab Netcompany. Netcompany er i dag Danmarks største IT-virksomhed med over 7.700 ansatte fordelt i hele verden. Du kan møde André Rogaczewski på Foyer-scenen kl. 17.20 ’Et mangfoldigt erhvervsliv’.

Andreas Mogensen

Den danske astronaut Andreas Mogensen blev i 2015 den første dansker i rummet. I år er han pilot på Huginn missionen og skal denne gang opholde sig hele seks måneder på Den Internationale Rumstation og udføre en lang række eksperimenter inden for klima, sundhed og teknologi. Vi vil høre fra Andreas Mogensen direkte fra rummet.

Ask Emil Løvschall-Jensen

Som adm. direktør og stifter af startup’en Hyme, har Ask Emil Løvschall-Jensen været med til at udvikle et termisk energilager til at lagre overskudsproduktion af el fra vind- og solenergi. Mød ham i ’Startup møder corporate: Vejen til grøn innovation’ på ARENA-scenen.

Bent Dalager

Som Equity Partner i KPMG Danmark og Head of Innovation er Bent Dalager en anerkendt ekspert og foredragsholder inde for AI. Han har en MSc i computer science med fokus på Artificial Intelligence. Du kan opleve Bent Dalager på ARENA-scenen: ’AI - fra hype til hverdag’.

Bjarne Foldager

Med ansvar for MAN Energy Solutions Two Stroke Division er Bjarne Foldager Senior Vice President og Country Manager. Han er samtidig formand for Foreningen Danske Maritime. På DI Topmødet 2023 deltager han i debatten ’Nye perspektiver på samhandel: Let’s talk China’ på FOYER-scenen.

Britta Korre Stenholt

Adm. direktør i Stark Danmark, Britta Korre Stenholt, bestrider en række bestyrelsesposter og er en kendt stemme inden for emnet diversitet. Oplev Britta Korre Stenholt i ’Et mangfoldigt erhvervsliv’ på FOYER-scenen.

Casper Stylsvig

Han har ansvar for alle kommercielle aktiviteter i fodboldklubben AC Milan. Han har tidligere været Business Development Manager i FC Barcelona, og Global Sponsorship Director for Manchester United. Mød Casper Stylsvig på FOYER-scenen i ’En historie om fodbold og forretning’.

Christian Hyldahl

Christian Hyldahl er Head of Continental Europe i BlackRock. Afdelingen forvalter over 8000 milliarder kroner og er den største uafhængige kapitalforvalter i Europa. Christian Hyldahl og BlackRock arbejder dedikeret med at støtte erhvervslivets omstilling til klimaneutralitet.

Cindy Yu

Hun er født i Kina og er i dag bosat i London som journalist og redaktør. Cindy Yu rapporterer om Kina og er vært på podcasten The Chinese Whispers for magasinet The Spectator. Mød Cindy Yu på FOYER-scenen: ’Nye perspektiver på samhandel: Let’s talk China’.

Dorte Rye Olsen

Som bæredygtighedschef i BESTSELLER står Dorte Rye Olsen bl.a. i spidsen for BESTSELLER's bæredygtighedsindsats Fashion FWD og er aktiv i flere branchefællesskaber – og organisationer, som Better Cotton Initiative, Sustainable Apparel Coalition og Ethical Trading Initiative. Mød Dorthe Rye Olsen i ’Bæredygtig business ’ på ARENA-scenen.

Fleming Voetmann

Vice President for External Relations & Sustainability i VELUX, Fleming Voetman, deltager i panelsamtalen ’Bæredygtig business’ på ARENA-scenen.

Gitte Kirkegaard

Oprindeligt uddannet eksportingeniør og i dag adm. direktør i Logitrans. Gitte Kirkegaard bestrider desuden en række bestyrelsesposter. Du kan møde hende i ’Bæredygtig business’ på ARENA-scenen.

H.K.H. Kronprinsen

H.K.H. Kronprinsen vil uddele DI Prisen 2023.

Hayley Barnard

Som grundlægger, partner og adm. direktør for Mix Diversity Developers, har Hayley Barnard arbejdet med virksomheder over hele verden. Hayley Barnard er specialiseret i at støtte virksomheders ledelse i at drive kulturelle og demografiske ændringer i deres organisationer. Hun indleder sessionen ’Et mangfoldigt erhvervsliv’ på FOYER-scenen med et engagerende oplæg. Oplægget vil være på engelsk.

Jacob Kurek

Han er i spidsen for Henning Larsens internationale projekter, der dækker både Europa, Mellemøsten og Australien. Hør Jacob Kureks tanker om, hvad kunstig intelligens betyder og hvordan det kan bruges i en kreativ branche som arkitekturbranchen i ”AI: Fra hype til hverdag” på Arena-scenen.

Klaus Holse

DI’s bestyrelsesformand, Klaus Holse, har en bred baggrund i toppen af dansk erhvervsliv, og er bestyrelsesmedlem i en række danske og nordiske virksomheder. Mød Klaus Holse på hovedscenen og på ARENA-scenen i ’Startup møder corporate: Vejen til grøn innovation’.

Lars Sandahl Sørensen

DI’s adm. direktør indleder dagens program. Med sig har han en lille verdensnyhed.

Maria Emilie Danø Hoffmann

Som chef for Ørsted Ventures & Open Innovation er Marie Emilie Danø Hoffmann i spidsen for virksomhedens strategiske samarbejde med startups inden for grøn energi. Startup-samarbejde skal være med til at accelerere den grønne omstilling. Mød Marie Emilie Danø Hoffmann i ’Startup møder corporate: Vejen til grøn innovation’ på ARENA-scenen.

Mette Frederiksen

Mette Frisk

Som undersøgende journalist, tv-vært og forfatter er Mette Frisk kendt fra sine 20 år på DR. Hun har været vært på programmer som Sporløs, P1 Morgen, P1 Debat og Aftenshowet. Mette Frisk modererer ’Et mangfoldigt erhvervsliv’ på FOYER-scenen, og ’ Startup møder corporate – vejen til grøn innovation’ på ARENA-scenen.

Marie Høst

Marie Høst er tidligere vært på tv-programmet So ein ding og arbejder nu som moderator/vært, tech-journalist, podcastproducer og foredragsholder. Hun har arbejdet med digital kultur og teknologiens indvirkning på vores liv de sidste 12 år og har bl.a. produceret podcasten ’Blinde Vinkler’, hvor hun afdækker de skævheder som teknologi utilsigtet skaber i vores liv.

Mette Walsted Vestergaard

Journalist og tidligere vært på TV Avisen. Mette Walsted Vestergaard er vært for DI Topmødet fællesprogram, og modererer desuden tre af eftermiddagens break-out sessioner: ”Let’s talk China” og ”En historie om fodbold dog forretning” på Foyer-scenen samt ”Bæredygtig business” på Arena-scenen.

Mette Kaagaard

Som adm. direktør i Microsoft Danmark er Mette Kaagaard en aktiv stemme i den offentlige debat, hvor hun særligt beskæftiger sig med emner som digitalisering, cybersikkerhed, diversitet og AI. Oplev Mette Kaagaard på ARENA-scenen: ’AI - fra hype til hverdag’

Nethaji Gallage

Med et mål om at udvikle bæredygtige og bio-baserede ingredienser har iværksætter Nethaji Gallage stiftet bio-virksomheden Octarine baseret på forskning udført på Københavns Universitet og DTU. Mød hende i ’Startup møder corporate: Vejen til grøn innovation’ på ARENA-scenen

Nicholai Stålung

Som Vice President med ansvar for Triforks AI Solutions er Nicholai Stålung ekspert i de nyeste tendenser indenfor bl.a machine learningo og deep learning. Han har en baggrund indenfor bl.a. økonometri, matematisk modellering og finansiel teknologi. Mød ham i ’AI: Fra hype til hverdag’.

Poul Due Jensen

Han har bestridt posten som Group President og CEO i Grundfos siden 2020, og har før det varetaget en lang række ledelsesposter i selskabet. Poul Due Jensen er oprindeligt uddannet fra Stanford University, IMD og INSEAD. Mød ham i ’Nye perspektiver på samhandel: Let’s talk China’

Søren Gøtterup-Tang

Han vandt i 2023 prisen for årets CEO ved Danish Diversity Awards 2023, og i 2022 vandt Weply for årets virksomhed. Mød Weply’s adm. direktør, Søren Gøtterup-Tang, i ’Et mangfoldigt erhvervsliv’. Det foregår på FOYER-scenen.

Tommy Ahlers

Tidligere minister Tommy Ahlers er i dag partner i Look Up Ventures og adjungeret professor ved DTU. Han blev landskendt som investor i DR’s iværksætterprogram Løvens Hule. Mød Tommy Ahlers på ARENA-scenen i ’Startup møder corporate: Vejen til grøn innovation’.