VELKOMMEN til Industriens Hus, DI’s domicil i midten af København. DI er åbent for medlemmer og gæster, som ønsker at benytte Industriens Hus til møder, konferencer og events.

HER KAN DU MØDES med dine forretningsforbindelser, kunder eller kollegaer i eksklusive faciliteter og give dem en oplevelse ud over det sædvanlige.

VI TILBYDER topmoderne mødefaciliteter med gode muligheder for online-løsninger, stort fokus på bæredygtighed samt state of the art inden for lyd, lys, video og teknik.

VIL DU VIDE MERE om hvad Industriens Hus kan tilbyde, og hvordan du booker Københavns bedste mødefaciliteter til jeres konferencer, kan du få et uforpligtende tilbud her.

 

Banner_1920 x1080_moederogevent_2024.jpg

Topmoderne mødefaciliteter og konferencer

Hold dine møder og konferencer i Industriens Hus. Det er her, du møder din forretningsforbindelse, når I er i København, her du kan invitere din bestyrelse, her kan du uddanne kunder og medarbejdere, og her du kan holde store konferencer i en altid åben og professionel atmosfære. Industriens Hus tilbyder fremragende muligheder for online-løsninger, når dine møder og konferencer skal være digitale.

Vi tilbyder:

 • 26 mødelokaler fra 8–120 pers med AV-storskærm og wifi
 • Små og store online-møder
 • Konferencesal med plads til 300 pers.
 • Digitale konferencer
 • Webinarer med live streaming og video on-demand
 • Adgang til vores lounge
 • Mad og drikke med omtanke
 • Gratis wifi i hele huset 
 • Parkeringskælder mod betaling

Til konferencer og større events inviterer vi altid til et forberedelsesmøde med en konferencevært og en tekniker, som sikrer, at arrangementet bliver afviklet, præcis som du ønsker det.

DI's grønlandskonference 2019

State of the art AV-teknik

Industriens Hus leverer det bedste inden for online løsninger til møder, events og digitale konferencer. Kombinationen af state of the art AV-udstyr og dygtige AV-teknikere giver altid et topprofessionelt resultat.

Vi tilbyder:

 • Online-møder
 • Videokonferencer
 • Live-streaming
 • Video on-demand
 • State of the art inden for lyd, lys, video og teknik

Vores dygtige AV-teknikkere står til rådighed hele vejen igennem.

Hent vores vejledning til AV content her

State of the art AV-teknik

Hensyn til bæredygtighed

I Industriens Hus har vi stort fokus på bæredygtighed. Vores dygtige kokke laver mad med omtanke, så vi kan sikre, at vores gæster får kulinariske oplevelser baseret på bæredygtighed, dyrevelfærd og gode lokale råvarer. Industriens Hus er en miljøvenlig bygning, som kører på 100 pct. grøn strøm, og hvor vi opsamler og genanvender nedbør.

Læs mere om bæredygtighed i DI eller hent vores brochure her.

Et bæredygtigt køkken

Praktiske løsninger

Parkering
Parkering i Industriens Hus parkeringskælder koster 49 kr. i timen. Det er Q-Park der står for parkeringshuset. Det er ikke muligt at reservere plads, så kan du ikke finde en plads, henviser vi til offentlige p-huse i nærområdet.

Cykelparkering
Du kan parkere din cykel på de offentlige arealer langs Vesterbrogade.

Offentlig transport
Du kommer nemt til Industriens Hus med offentlig transport. Metroen kører til Rådhuspladsen, og kommer du fra Hovedbanegården, er du fremme indenfor 5 minutters gang.

Tilgængelighed
Industriens Hus opfylder alle gældende krav i forhold til tilgængelighed. Der findes handicaptoiletter, elevatorer til alle etager og nem adgang til alle mødelokaler.

Find vejledning til brug af ClickShare i mødelokalerne her.

Industriens Hus er røgfrit.

Link til Smiley-rapporter: VirkSide (findsmiley.dk)

Søren fra ESBEES Headhunting
Vi er rigtig glade for at benytte Industriens Hus. Priserne er konkurrence-dygtige, og vi får altid en rigtig god service. Søren fra ESBEES Headhunting
Sys fra A&D RESOURCES
Vi er meget begejstrede for faciliteterne i Industriens Hus samt den centrale placering i København. For-plejningen er altid fantastisk. Sys fra A&D RESOURCES
Marianne og Rina fra ConvaTec
I Industriens Hus får man altid en yderst kompetent behandling alle står på hænder for, at vores arrange-ment skal sidde lige i skabet Marianne og Rina fra ConvaTec

ADRESSE

DI's møde- og konferencecenter i Industriens Hus
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

Telefon:+45 3377 3500
Åbningstider:Mandag-fredag 8.00-17.00

Find vej til Industriens Hus

Møder og konferencer

i Industriens Hus

Telefon: +45 3377 3500
E-mail: industrienshus@di.dk