Jeg er god til at rådgive og sparre på strategiske transformationer. Jeg har erfaring med hvad det vil sige at sætte retning og bygge momentum i en stor kompleks organisation, og kan byde ind med input til faldgruber, blinde vinkler og two-steps-down-the-line tænkning. Jeg kan tilbyde sparring til digitalisering af drift og processer i forskellige sammenhænge, også ifht forskellige labor laws ved outsourcing/ offshoring eller kompetenceløft hos medarbejdere, så de fx kan agere agilt og dermed være med på fremtidens team.
Jeg er ambitiøs på en virksomheds vegne, på en måde der gør ledelsen kritisk tænkende og reflekteret, og både analytisk, systematisk og kreativ. Jeg vil kunne byde ind med en "hvad-nu-hvis" måde at åbne beslutningsrum og få flere vinkler på. Når direktionen kan blive udfordret til at tænke flere vinkler ind, bliver slutresultatet mere robust og resilient.
Min erfaring fra flere forskellige brancher (shipping, finans, IT, service) gør sig også overførbar, og særligt globalisering, strategisk transformation, digitalisering og sustainability via en divers tænkning som ledelsesværktøj kendetegner mig. 

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter