Kender du Danmarks bedste diversitetsforkæmper?

Nu er det igen muligt at indstille din arbejdsplads, en person eller et initiativ, der er lykkedes med at skabe større diversitet og inklusion på deres arbejdsplads.

Det er tid til at finde de nominerede for 2024...

Hvem kan nomineres og i hvilke kategorier?

Der uddeles priser indenfor to overordnede kategorier:

Personpriser
Anerkender og fejrer personer der går forrest for at styrke diversiteten og skabe en inkluderende kultur i deres organisation:

  • Årets CEO
  • Årets bestyrelse/Årets bestyrelsesmedlem
  • Årets HR/D&I/CSR direktør/leder
  • Årets medarbejder/leder


Virksomhedspriser
Anerkender og fejrer virksomheder som kontinuerligt har fokus på at styrke diversiteten og skabe en inkluderende kultur på deres arbejdsplads:

  • Årets virksomhed (færre end 500 medarbejdere)
  • Årets virksomhed (flere end 500 medarbejdere)
  • Årets diversitets- og inklusionsinitiativ

 

Hvordan foregår processen?

Du kan indstille en arbejdsplads, et initiativ, en kollega eller dig selv ved at udfylde og indsende denne nomineringsformular. Du er meget velkommen til at indsende en nomineringsformular i mere end én kategori.

Nominerede og vindere udvælges af en uafhængig jury. For at sikre et solidt grundlag for juryen i evalueringsprocessen, beder vi dig om at indsende fyldestgørende og uddybende svar på spørgsmålene i denne nomineringsformular 

Du er velkommen til at indsende dine svar på dansk eller engelsk. Når du indsender din indstilling accepterer du, at Goodtalks og DI anvender indstillingen i forbindelse med Danish Diversity Awards.

Hvordan ser tidsplanen ud?

7. december 2023: Indstillinger åbnes
1. marts 2024: Deadline for indstillinger
Marts 2024: Udvælgelse af nominerede
Marts 2024: Nominerede informeres og offentliggøres
18. april 2024: Vindere offentliggøres ved Danish Diversity Awards

Om Danish Diversity Awards
Danish Diversity Awards er en årlig prisuddeling afholdt i samarbejde mellem Goodtalks og DI - Dansk Industri, med et klart formål:
​At anerkende konkrete handlinger, indsatser og adfærd, der udfordrer konventionel tænkning og bidrager til at styrke mangfoldighed og inklusion på arbejdspladser.
Danish Diversity Awards 2024 er en del af Danish Diversity Week, en hel uge fra den 15.-19. april 2024 med aktiviteter rundt om i Danmark for at skabe en bevægelse mod mere mangfoldige og inkluderende arbejdspladser.

Læs mere om Danish Diversity Week på  Goodtalk's hjemmeside

Philipp Loeken

Philipp Loeken

Konsulent

Ditte Rieland

Ditte Rieland

Presserådgiver

Anne Rosted

Anne Rosted

Koordinator