Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

DI Byg Analyser

Dansk byggeris nærmarkeder har foreløbigt klaret sig godt gennem coronakrisen

Analysen undersøger hvilken påvirkning, som coronakrisen har haft på dansk byggeris nærmarkeder - Tyskland, England, Norge og Sverige frem til midten af 2020. Dertil undersøges hvilke muligheder, der er for fremtidens byggeri på tværs af markederne.

Analysen tegner et billede af, at byggebranchen i Tyskland, England, Norge og Sverige ikke har oplevet en betydelig negativ påvirkning fra coronakrisen. Der er endnu ikke sket store ophold i byggeprojekter på tværs af landene, og det forventes, at de projekter, som er i pipeline, fortsat vil blive eksekveret. Generelt eksisterer der dog en frygt for, hvad som slut 2020 og 2021 vil bringe, og hvorvidt der i fremtiden vil komme et fald i antallet nye byggeprojekter.

Relateret indhold