Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Netværk

DI BYG - Netværk for strategisk salg og markedsføring

Har du ansvar for salg og markedsføring i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i netværket for strategisk salg og markedsføring – et netværk eksklusivt for medlemmer af DI BYG, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete opgaver i centrum.

Vi hjælper hinanden med at lykkes professionelt

Som salgs- og markedsføringsansvarlig i en virksomhed står du ofte alene, når vigtige beslutninger skal træffes, samtidig med at du kontinuerligt skal udbygge dine faglige kompetencer og indsigter. I Dansk Industri tilbyder vi et fagligt netværk, som skaber et fortroligt forum, hvor netværksmedlemmerne kan imødegå udfordringer, løse problemer og se mulighederne sammen igennem erfaringsudveksling på et højt og professionelt niveau.

Du får inspiration og ny viden til dit arbejde

I netværksgruppen arbejdes der med aktuelle trends og tendenser for at bevare aktualiteten. Temaerne, der behandles i netværket, varierer og fastsættes af medlemmerne i netværket i tæt samarbejde med netværksfacilitatoren. På møderne sparrer netværksmedlemmerne på konkrete udfordringer. Derudover tilbyder DI en digital platform, som gør det muligt for netværksmedlemmerne at sparre imellem møderne.

Eksempler på temaer:
 • Kundeloyalitet
 • Direkte salg/via forhandlere
 • Gør det selv markedet/Det professionelle marked
 • E-business
 • Salgsstyring og Customer Relationship Management (CRM)
 • Salgs- og marketingstrategier

Sådan foregår det

Netværksmøderne faciliteres af en kompetent chefkonsulent fra DI, som har et bredt fagligt kendskab til ledelse. Det er facilitatorens opgave at sikre stabile rammer for netværkets møder og give kvalificeret med- og modspil, for at netværket skaber viden og værdi for medlemmerne.Der afholdes årligt tre møder i netværket, hvoraf to af møderne afholdes på virksomheder, der er repræsenteret i netværket. Det tredje møde er et døgnmøde, og det afholdes på DI’s konferencecenter, Gl. Vindinge.

Det er et helt genialt koncept både fra et personligt og professionelt synspunkt. Netværksdeltager Sidsel Støvring, UX Usability Engineering Manager, Radiometer Medical
 1. Ansvarsområde

 2. Erfaring

 3. Organisatorisk niveau

 4. Geografisk placering

Jan Vinther

Jan Vinther

Chefkonsulent

Jan har over 25 års executive erfaring med ledelse, herunder specielt fokus på forandring af organisationer og virksomheder, hvilket sætter Jan i stand til at omsætte teori til værdiskabende praktik. Som akademisk grundlag har Jan en MBA.

 • Direkte +45 3377 3845
 • Mobil +45 2211 1255
 • E-mail javi@di.dk