Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

18.01.19 DI Byg Nyheder

SUSTAINABLE BUILDs    Innovation Challenge 2018

Vær med i SUSTAINABLE BUILDs Innovation Challenge 2018 om ”Det Gode Indeliv”

SUSTAINABLE BUILD har igangsat Innovation Challenge 2018 for at spotte projekter og innovationer, som bidrager til at skabe ”Det Gode Indeliv” i byggeri, drift og renovering af eksisterende bygninger. Målet er at finde projekter og innovationer, hvor:

- Helbred, livskvalitet og bæredygtighed er i centrum.

- Vi designer og implementerer løsninger, der virker på tværs af lys, lyd, luft, materialer og mere.

- Vi lærer af den måde, vi bruger, arbejder og lever i bygninger.

- Vi sikrer bedre samarbejde på tværs af alle faser fra design til drift, så vi kan imødekomme forventningerne til ”Det Gode Indeliv”.

Kender du én, eller sidder du selv eller din virksomhed inde med en løsning, der demonstrerer nye veje til ”Det Gode Indeliv” og tager energi, cirkularitet og miljømæssig værdi med i betragtningen? Så nominer dem eller ansøg selv om en plads i SUSTAINABLE BUILDs Innovation Challenge 2018 i dag eller senest den 1. februar 2019 på www.sustainablebuild.dk.

SUSTAINABLE BUILD udvælger de 10 bedste bud, der i april 2019 og frem skal samarbejde med blandt andet NCC, Henning Larsen, Tarkett, Grundejernes Investeringsfond, Region Midt og PensionDanmark – om at skalere og teste deres løsning af.

Har du spørgsmål, kan du læse mere om Innovation Challenge her og kontakte Maiken Nicolaisen på mni@dac.dk

Emma Kirkeby
Skrevet af:

Emma Kirkeby

Relateret indhold