Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

06.03.19 DI Byg Nyheder

Gode idéer til at få mere dagslys i hverdagen?

VILLUM FONDEN åbner for ansøgninger med originale og inspirerende projektidéer til at flytte indendørsaktiviteter udenfor og dermed bidrage til et sundere hverdagsmiljø for både børn og voksne.

Flere aktiviteter udendørs

VILLUM FONDEN ønsker at modtage projektidéer til, hvordan vi kan øge den daglige mængde dagslys og frisk luft i vores hverdag ved at rykke traditionelle indendørsaktiviteter ud – og få det sunde udemiljø ind i hverdagens rutiner.

I den vestlige verden tilbringer vi i dag op mod 90% af døgnets timer indendørs til trods for, at den positive effekt af et ophold udendørs i dagslys og frisk luft er rigt dokumenteret. Dagslys og frisk luft forbedrer vores fysiske trivsel, højner vores energiniveau og koncentrationsevne og giver os mentalt overskud.   

20 mio. kr. afsat til formålet

VILLUM FONDEN ønsker både af støtte mindre projekter (skoleklasser, foreninger, naboer, ildsjæle) (100-500.000 kr.) og lidt større byggeprojekter (skoler, institutioner, byggeriets parter) (1-5 mio.kr.).

Ansøgningsfrist: 20. juni.

Har du spørgsmål, kontakt Signe Staubo Sørensen, Programchef, eventkoordinator, VILLUM FONDEN.
Telefon: +45 24 44 10 50
Email: sss@veluxfoundations.dk

Emma Kirkeby
Skrevet af:

Emma Kirkeby

Relateret indhold