Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

30.10.20 DI Byg Nyheder

Smart City Live 2020

Den årlige Smart City Expo World Congress i Barcelona er i år afløst af Smart City Live 2020, som holdes virtuelt d. 17.-18. november. Her vil der være live-streaming og mulighed for at følge med i interviews, debatter og succeshistorier eller deltage i workshops, sessioner og side-arrangementer.

Smart City Live 2020 bliver i år en digital oplevelse, hvor man har mulighed for at deltage i en lang række forskellige arrangementer.

Hovedemnerne i år er:
  • Fremtidens udfordringer indenfor bymobilitet
  • Teknologier til løsning af udfordringer i byen og sundhedskrise
  • Redesign af byer og byliv
  • Udfordringer og muligheder i det økonomiske opsving
  • Modstandsdygtig infrastruktur og bymiljø for bedre opbygning
  • Fremtidens detailhandel i en digital æra
Sidearrangementer og workshops til Smart City Live 2020

I tilknytning til eventet arrangerer Enterprise Europe Network en Smart City Brockerage. Denne matchmaking giver virksomheder, organisationer mv. mulighed for at aftale virtuelle møder med nye kunder, leverandører, kommuner, byer mv. Du lægger en profil af din egen virksomhed eller organisation og har herefter mulighed for at aftale møder. Læs mere om brokerage eventet her. Bemærk tilmeldingsfrist den 9. november 2020.

Af særlig interesse for eksporterende virksomheder er en Workshop on Public Procurement of Innovation, som holdes den 18. november 2020. Målgruppen er virksomheder med innovative ideer og kommuner på udkig efter innovative løsninger til fremtidige projekter. Mere info her.

Deltagelse i match-makingen er gratis for virksomheder og organisationer. Enterprise Europe Network (EEN) er i Danmark finansieret af EU, Erhvervsstyrelsen samt Styrelsen for Forskning og Uddannelse. For yderligere oplysninger kontakt EEN-medarbejdere i Erhvervshus Hovedstaden; Bogdan Turcanu (btu@ehhs.dk) eller Kim Bonne (kbo@ehhs.dk). 

Derudover kan du læse mere info om EEN-DK her.

 

 

Relateret indhold