Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

15.04.20 DI Byg Nyheder

Skal din virksomhed vinde DI Prisen 2020?

Har din virksomhed lavet en ambitiøs grøn omstilling, som har øget din virksomheds konkurrencekraft, så er det nu, du kan søge om at blive nomineret til DI Prisen 2020.

Hvert år overrækkes DI Prisen til en medlemsvirksomhed, der har gjort en særlig indsats inden for et tema, der er aktuelt for erhvervslivet og samfundet. Prisen handler om at dele succeshistorier og være inspiration for andre virksomheder.

Coronakrisen kommer desværre til at sætte sine spor på verdens og Danmarks økonomi langt ud i fremtiden. 2020 er derfor et år, hvor vi skal arbejde på at genrejse økonomien og skabe vækst, men samtidig fastholde vores ambitioner inden for den grønne omstilling, som er en nødvendighed for, at vi kan nå de ambitiøse klimamål.

Og her spiller DI’s medlemsvirksomheder en afgørende rolle. Danmark skal fortsat gå forrest i den grønne omstilling. Og vi har brug for konkurrencedygtige virksomheder for at lykkes med det – både på kort sigt og på længere sigt.

Derfor går DI Prisen i år til en virksomhed, der har taget et initiativ, der både bidrager til grøn omstilling af samfundet og øger virksomhedens konkurrencekraft, som et afgørende skridt for at komme styrket ud af krisen.

Læs mere og ansøg her

Relateret indhold