Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Foto: Jesper Blæsild
01.11.21 DI Byggeri Nyheder

Ophævelse af coronarestriktioner i bygge- og anlægsbranchen

Som en konsekvens af, at myndighederne nu ophæver de resterende bekendtgørelser om corona, har Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i Bygge og Anlæg besluttet at ophæve branchevejledningen samt det dertilhørende faktaark.

Det sidste halvandet år har DI Byggeri været med til utallige revideringer af BFA-BA’s vejledning til forebyggelse af smitte med coronavirus på bygge- og anlægspladser. I gennem pandemien har DI Byggeri været imponeret over den omstillingsparathed og fleksibilitet, som bygge- og anlægsbranchen har udvist.

Den 1. november 2021 er anbefalingerne dog ophørt, og tilhørende vejledninger og plakater vil blive fjernet fra DI Byggeris hjemmeside samt bfa-ba.dk. Dette følger ligeledes myndighedernes udvikling, hvor følgende også bortfaldt 1. november 2021:

Sundhedsstyrelsens generelle råd om forebyggelse af smitte med covid-19 kan fortsat findes her.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte DI Byggeri på tlf.nr. 72 16 00 00 

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte DI Byggeri

Relateret indhold