14.06.22 DI Byggeri Nyheder

Inspirationstur til USA: Bliv klogere på fremtidens byggebranche

DI Byggeri inviterer på en innovationstur til USA den 13.-18. november 2022. På turen vil vi besøge to af USA’s mest banebrydende og innovative hubs i Silicon Valley i Californien og Austin i Texas.

Turens fokus er at besøge førende universiteter og virksomheder, som vil give deres bud på fremtidens teknologier og forretningsmodeller inden for byggeriet. Formålet er at give dig inspiration til at udvikle din virksomhed med ny teknologi og nye forretningsprocesser. Derudover vil du få adgang til et eksklusivt netværk med danske og amerikanske virksomheder.

Programmet vil zoome ind på innovation på tværs af byggeriets værdikæde – fra bygningsdesign og materialevalg til handel og byggestyring samt den efterfølgende bygningsdrift. Målgruppen er topledere og bestyrelsesmedlemmer, som ønsker at blive klogere på nye teknologier, forretningsmodeller og nye organisationsformer inden for byggeriet. 

Du kan se det foreløbige program her

Pris og deadline

Prisen er endnu uafklaret. Som udgangspunkt koster innovationsturen 42.000 DKK per person og inkluderer forberedelsesmøde, fem dages studietur, hotel, delvis forplejning, events og transport (inkl. indenrigsflyvning). De oversøiske flybilletter betales af deltagerne selv.

DI ansøger dog om finansielt tilskud til denne studietur. I givet fald forventes prisen at blive reduceret til 25.000 DKK per person. Vi forventer afklaring om tilskud snarest.

Målgruppen er topledere og bestyrelsesmedlemmer i virksomheder indenfor byggeriet, herunder producenter, entreprenører, rådgivere, arkitekter, ingeniører, og bygherrer.

Er du interesseret?

Vi åbner for tilmeldinger, så snart vi har afklaring om tilskud. Du kan kontakte nedenstående, hvis du ønsker at forhåndstilmelde dig, eller hvis du ønsker yderligere information.

Søren Cajus
mail: scp@di.dk
tlf.: 2277 3913 / 2851 1969

Skrevet af:

Søren Cajus

Relateret indhold