Foto: Getty Images

07.03.24 DI Byggeri Nyheder

DI Byggeris nyhedsbrev splittes op i tre

For at imødekomme vores medlemmers behov og interesser, har vi opdelt vores nyhedsbrev i tre skræddersyede udgaver, som allerede nu er trådt i kraft.

Du er som modtager af DI Byggeris nyhedsbrev allerede blevet tilmeldt det nyhedsbrev, der stemmer overens med dit medlemskab.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt vores nyhedsbrev kan du tilmelde dig her.

Læs om de tre nyhedsbreve herunder.

DI Byggeri Indsigt

Nyhedsbrevet 'Indsigt' er designet til at holde service- og branchemedlemmer af DI Byggeri opdateret på det, vi kalder det nære indhold. Her vil du især modtage nyheder om personale- og byggejura, arrangementer, uddannelse og lærlinge samt medlemsportrætter. Nyhedsbrevet 'Indsigt' udsendes hver 14. dag.

DI Byggeri Udsigt

Nyhedsbrevet 'Udsigt' er for branchemedlemmer af DI Byggeri, og vil derfor ikke indholde personale- og byggejuridiske nyheder. Her vil du i stedet modtage nyheder om politik, uddannelse og arrangementer samt generelt nyt fra branchen.´ Nyhedsbrevet 'Udsigt' udsendes månedligt.

DI Byggeri Mener

DI Byggeri Mener er for alle de modtagere, der ikke er medlem af DI Byggeri. Her vil du modtage nyheder om DI Byggeris politiske arbejde samt modtage opdateringer om branchen. Dette nyhedsbrev udsendes ved lejlighed.

Har du spørgsmål eller mener, du er tilmeldt det forkerte nyhedsbrev, er du velkommen til at kontakte Madeline Fredslund Jacobsen på email: MFJA@DI.DK

Vi ser frem til at holde dig opdateret med nyheder, der er relevante for netop dig og din virksomhed.

Relateret indhold