Foto: Lasse Lagoni

16.04.24 DI Byggeri Nyheder

DM i Skills: Byggeriets fremtid

DM i Skills 2024 er skudt i gang. Under DM i Skills samles unge fra hele landet for at vise deres kunnen inden for erhvervsfaglige discipliner.

Det løber af stablen på Dyrskuepladsen i Roskilde fra d. 18.-20. april.

Omkring 300 unge vil deltage i det årlige Danmarksmesterskab, hvor de kæmper inden for en lang række erhvervsfaglige fag om at blive landets bedste.

I DI Byggeri ser vi denne begivenhed som en essentiel mulighed for at fremhæve vigtigheden af flere unge i erhvervsfaglige uddannelser.

Bygge- og anlægsbranchen er en af de bredeste og mest vitale sektorer i den danske infrastruktur.  Rygraden i denne sektor er de dygtige erhvervsuddannede, som har færdigheder i alt lige fra at konstruere broer og veje, til at opføre huse og offentlige bygninger.

”Jeg ser en enorm vedholdenhed hos hver eneste deltager i DM i Skills. Fra murerlærlinge, der omhyggeligt placerer hver eneste sten, til tømrerlærlinge, der nøjagtigt opmåler og tilpasser hvert spær – hver af jer fortjener stor anerkendelse. Jeres evne til at overkomme udfordringer og stræbe efter perfektion er inspirerende og opløftende,” siger Anders Stouge, direktør i DI Byggeri.

SkillsDenmark er med til at rette opmærksomheden på værdien af håndværk og de utallige muligheder som vores branche tilbyder.

Det er en fejring af de færdigheder, som unge mennesker har investeret deres tid og energi i.

”Jeg er glad for at være en del af en branche, der værdsætter sine lærlinge og det gode håndværk. DM i Skills ville ikke være mulig uden den massive støtte fra virksomheder, der investerer tid og ressourcer i at sende deres lærlinge af sted hvert år,” siger Anders Stouge.

Men det er også et sted, hvor folkeskoleelever og andre interesserede kan blive inspireret af de mange forskellige stande og oplæg, der præsenterer branchens mangfoldighed.

I DI Byggeri vil både træsektionen, alubyggerne og diamantentreprenørsektionen stille op med stande.

Skills bidrager til opbygningen af vores fælles fremtidige samfund. Vi opfordrer derfor alle der har lyst og mulighed til støtte op om dette event og deltage.

Læs mere om vores engagement og deltagelse på Skills 2024 her.

Relateret indhold