Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

DI Byggeri

Støtte til eksport

For producenter, håndværkere og entreprenører: Få hjælp til opstart af eksport, finansiel støtte og til grænsehindringer.

Coronahjælp: Ny pakke til genstart af eksporten
Den 25. maj 2020 har Udenrigsministeriet sænket priser for eksportrådgivning og lanceret en række tiltag, der skal styrke de danske virksomheders eksportmuligheder og de danske arbejdspladser.
Bliv klogere på hvad pakken betyder for dig

Hvad kan du få hjælp til i Dansk Byggeris Eksportrådgivning?

To ud af tre virksomheder trækker sig ud af eksportmarkedet i løbet af det første år. Det er spild af ressourcer, og det vil Dansk Byggeri gøre noget ved. Viden, forberedelse og de rette kontakter er måden at gøre det på – kontakt os, så hjælper vi dig på vej.

Kontakt Anita Kurowska Larsen på tlf. 72 16 02 94 eller anl@di.dk

Kom i gang med eksport

Har du brug for sparring til at komme i gang med internationalisering, kan dette afklaringsskema være et første skridt på vej. Kig på spørgsmålene, gerne flere i jeres virksomhed sammen, og tag en snak med os.

Download Eksportafklaringsskema

Kontakt eksperterne i forretningsudvikling og international vækst

Eksportrådgivning og finansiel støtte:

Som medlem i DI Dansk Byggeri har du adgang til DI's eksportrådgivning og vejledning om finansering til internationale aktiviteter:

Handel og eksport 

Se også:

Dit lokale Erhvervshus (tidligere Væksthus)

Eksportrådet

Eksportkreditfonden (EKF)

Hjælp til regler og grænsehindringer i EU

Hvert land i EU har sine egne regler, både når det gælder fortolkning af EU-regler og særlige nationale regler. Få gratis og fortrolig hjælp hos DI's EU-eksperter. 

Handel på EU's indre marked

Oprindelsescertifikater, toldsatser og handelsbarrierer uden for EU

Har du spørgsmål om eksportdokumenter, som f.eks. oprindelsescertifikater, kan du få hjælp hos DI's eksporttekniske rådgivning.

Gå til DI's certifikatservice

Gå til DI's eksporthåndbogen

 Se også Udenrigsministeriets eksporttekniske hotline.

Læs mere om eksportteknisk rådgivning

Anita Kurowska Larsen

Anita Kurowska Larsen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 7216 0294
  • Mobil +45 2381 2105
  • E-mail anl@di.dk

Relateret indhold