Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

DI Byggeri

Byg et hus

Tag eleverne med på projektarbejde over fire skoleår og giv dem et unikt indblik i bygge- og anlægsbranchen. 'Byg et hus' er et undervisningsforløb, som strækker sig over fire år fra 3.-6. klasse. Forløbet er kun tilgængeligt for skoler i Esbjerg kommune.

''Byg et hus'' er et projektforløb, der strækker sig over fire skoleår fra 3.-6. klasse. Klassen bruger en uge på hvert klassetrin, og beskæftiger sig med bygge- og anlægsbranchen fra forskellige vinkler og bygger et hus i størrelsesforhold 1:20 i samarbejde med den lokale erhvervsskolen.

Eleverne arbejder med praksis og teori ud fra modelhuset og med baggrund i fagene dansk, matematik, historie, billedkunst/arkitektur, sløjd, natur/teknik, engelsk og uddannelse & job-undervisning.

Klassetrinene har hver deres tema:

  1. årgang - Råhuset
  2. årgang - Rum, vinduer og døre
  3. årgang - Tag
  4. årgang - El og vand

Byg et hus er udviklet i et samarbejde mellem Esbjerg Kommune og Esbjerg Tekniske Skole i 2000 og hvert år starter omkring 14 klasser forløbet i Esbjerg.

Læs mere om undervisningsforløbet

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte DI Byggeri

Relateret indhold