Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

DI Byggeri

Håndværk i Folkeskolen

Håndværk i Folkeskolen er et inspirationshæfte til, hvordan I sætter fokus på håndværksfagene i folkeskolen. Hæftet er lavet på baggrund af et toårigt projekt, som er støttet af Realdania og retter sig mod folkeskoler, museer med flere.

Inspirationshæftet er opsamlingen på et toårigt udviklingsprojekt, hvor virksomheder, folkeskoler, museer, kommuner og erhvervsskoler har samarbejdet om at sætte fokus på håndværksfagene i folkeskolen. Samarbejdsprojektet er støttet af Realdania.

Materialet retter sig imod undervisning på 5.-7. klassetrin.

Håndværk i Folkeskolen bygger på projekter fra Hjerl Hede, Bornholms Museum, Kystliv Holbæk, Museum Sønderjylland, EUC Nordvestsjælland og Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk, Frilandsmuseet og Flynderupgård i Helsingør. 

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte DI Byggeri

Relateret indhold