Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

02.11.20 DI Byggeri Nyheder

Renoveringsstrategi for Tyskland

Her kan du læse Tysklands renoveringsstrategi.

I forbindelse med EU-Kommissionens Renovation Wave initiativ, der er en del af the European Green Deal, er medlemslandene forpligtede til at lave en langsigtet renoveringsstrategi. Strategien er en national plan for bygningsrenovering, der bl.a. giver et overblik over den nationale bygningsbestand, politiske initiativer og tiltag inden for området samt nationale mål og indikatorer. Her kan du både downloade renoveringsstrategien i sin fulde længde og se en oversigt over centrale elementer i den.

Desuden har Udenrigsministeriet lavet et faktaark og en podcast om energieffektivitet og markedsmulighederne der er i Tyskland. Du kan læse faktaarket her og høre podcasten her

Vejledninger

Initiativer i Tysklands langsigtede renoveringsstrategi

Læs nu

Vejledninger

Tysklands langsigtede renoveringsstrategi

Hent nu