DI Dansk Byggeri

Reklame, marketing og web

Som medlem af DI Dansk Byggeri har du nogle eksklusive muligheder for annoncering, hjemmesideopsætning og it-løsninger.

DanaWeb

Medlemmer af DI Dansk Byggeri kan få en køreklar hjemmeside inklusive drift, hvor der gives ca 20% rabat til DI Dansk Byggeris medlemmer.

DanaWeb leverer professionelle hjemmesider til mindre og mellemstore virksomheder. Alle hjemmesider har et brugervenligt opdateringsværktøj (CMS), der tillader kunden selv at opdatere sin hjemmeside ganske simpelt.

Det betyder at man i virksomheden selv kan indsætte og udskifte tekster og fotos på hjemmesiden, direkte fra virksomhedens egen computer – døgnet rundt, og lige så tit man har behov for at opdatere sin hjemmeside.

Rådgivning og dygtige medarbejdere

Herudover hjælper og rådgiver DanaWeb om markedsføring af hjemmesider, og hvordan man får mest for pengene. For langt de fleste af vores kunder er det vigtigt, at deres hjemmeside kan findes på søgemaskinen Google, hvilket kan ske ved eksempelvis at benytte sig af DanaWebs SEO Business.

DanaWeb har dygtige grafikere, webdesignere og programmører, der kan tilbyde yderligere udbygninger af den eksisterende hjemmeside med mobilsite, Facebook-virksomhedsprofil, banneranimationer, tekstforfatning, design af logo og meget mere.

Kontakt
DanaWeb på telefon 55 55 55 55 eller via mail info@danaweb.dk

Medierådgivning

Gennem Danawebs datterselskab, DanaMedier, tilbydes der ligeledes medierådgivning og forhandling med de forskellige medier, som benyttes i virksomhedens markedsføring.

Virksomheden kan desuden henvise alle annoncesælgere til DanaMedier, på telefon 40 80 80 80, der derefter tager dialogen med sælgeren, og en seriøs vurdering af tilbuddet. Rådgivningen sker ud fra virksomhedens nuværende medievalg og ønsker til den fremtidige markedsføring.

Der gives 20% rabat til medlemmer af Dansk Byggeri.

Kontakt
Christian Klausholt Madsen, DanaMedier, 40 80 80 80 eller via mail ckm@danamedier.dk

Læs mere om DanaWeb her

Krak

Krak hjælper virksomheder med at styrke deres online tilstedeværelse, så deres kunder kan finde præcis det de søger, på det rigtige sted, og på det rigtige tidspunkt. Kraks kernekompetencer er Google Ads, SEO, SEM, Hjemmesider, Display banner og Sociale Medier.

Hver uge søger 1.6 millioner forbrugere efter virksomheder på Krak og De Gule Sider. Det er vigtigt, at netop din virksomhed har de rigtige søgeord, så du kan blive fundet før konkurrenterne. En stor del af Kraks og De Gule Siders trafik kommer via søgninger fra Google. Jo bedre du fremstår på krak.dk og degulesider.dk, desto større chance er der for, at din virksomhed findes, når kunderne søger på Google.

Som medlem af DI Dansk Byggeri får du 30 % medlemsrabat, når du køber annoncering på Krak og De Gule Sider.

Fordele med annoncering på Krak og De Gule Sider:

  • Du annoncerer direkte til de kunder, der allerede leder efter det, du tilbyder
  • Kunderne finder dig
  • Effekten af din annoncering er målbar og transparent
  • Gratis rådgivning om din tilstedeværelse på nettet - gennemgang af din digitale synlighed i dag.

Her kan du læse mere
Her kan du hente Kraks produktblad

Kontakt

Ring på telefon 88 38 38 00 eller klik her.

Åbningstider
Mandag-fredag
09.00-11.30
12.30 - 15.00