Webinar

Webinar: Gør din transportvirksomhed klar til CO2-rapportering

Mangler I et stærkt værktøj til at håndtere jeres CO2-data? Så kom til ATL og DI Transports fælles webinar om platformen Klimaklar Produktionsvirksomhed, som virksomheder inden for godstransport nu kan bruge til at blive klimaklar.

Foto: Colourbox

Kravene til at indsamle og dokumentere CO2-data stiger i erhvervslivet. Nogle godstransportvirksomheder rammes direkte af rapporteringskravene i de nye ESG-regler, mens andre rammes indirekte af nye krav og forventninger fra kunder og leverandører.

Med den digitale læringsplatform Klimaklar Produktionsvirksomhed (klimaklarproduktionsvirksomhed.dk), kan godstransportvirksomheder lære at indsamle og forstå virksomhedens CO2-data, hvordan virksomheden kan sætte realistiske CO2-reduktionsmål og hvordan der bør kommunikeres om klimaarbejdet.

- Klimaklar Produktionsvirksomhed er et tilbud til især mindre og mellemstore virksomheder der gerne vil i gang med at strukturere og skabe overblik i arbejdet med CO2-data. Der er meget viden og hjælp at hente og spørger man blandt andet hos transportvirksomheden Vendelbo Spedition, der har testet værktøjet, er det bestemt en platform, der åbner muligheder. Derfor opfordrer jeg ATL’s medlemmer til også at prøve det af, siger Lars William Wesch, branchedirektør, ATL.

Klimaklar Produktionsvirksomhed er et samarbejde mellem Dansk Industri og Industriens Fond og er oprindeligt udviklet til fremstillingsvirksomheder, men er nu også åben for virksomheder med branchekoder inden for vejgodstransport, dagrenovation, flyttevirksomhed m.v.

På ATL og DI Transports webinar vil du:

 • Få en rundvisning på den digitale læringsplatform, hvor du kan finde online læringsmoduler, læringsmøder, 1:1 rådgivning og andre hjælpefunktioner.
 • Høre transportvirksomheden Vendelbo Spedition A/S fortælle om deres foreløbige erfaringer med at bruge Klimaklar Produktionsvirksomhed
 • Få tips til, hvordan du kan tilrettelægge dit forløb og få mest muligt ud af din deltagelse
 • Stille spørgsmål til platformen.

Program

  • Kl. 11 Velkomst og introduktion til Klimaklar Produktionsvirksomhed

   v. Line Gry Knudsen, Programleder, Klimaklar Produktionsvirksomhed og Lars William Wesch, ATL – Transportens Arbejdsgivere

  • Kl. 11.05 Rundvisning på læringsplatformen

   v/Ida Sofie Klit Martinsen, Kimarådgiver, Klimaklar Produktionsvirksomhed

  • Kl. 11.15 Vendelbo Spedition fortæller om deres erfaringer med Klimaklar Produktionsvirksomhed

   v/CFO Martin Andersson og driftschef Flemming Gregersen, Vendelbo Spedition A/S

  • Kl. 11.30 Sådan kommer du i gang og tilrettelægger dit forløb

   v/Ida Sofie Klit Martinsen, Klimarådgiver, Klimaklar Produktionsvirksomhed

  • Kl. 11.35 Q & A

  • 11.45 Opsummering og tak for idag

Ida Sofie Klit Martinsen

Ida Sofie Klit Martinsen

Konsulent

Line Gry Knudsen

Line Gry Knudsen

Programleder, Klimaklar

Lars William Wesch

Lars William Wesch

Branchedirektør